- 19 Aralık 2024
- 364
- -108
- 13
- 25
- Konu Sahibi beyzanurrrr
Arkadaşlar kürtaj olalı 4 gün oldu ilk gün çok az bir kanama geldi bugün ise baya kanama geldi normaldir dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canım benim 10 gün sürmüştüKanamam kıpkırmızı
Çok geçmiş olsun bu aradaArkadaşlar kürtaj olalı 4 gün oldu ilk gün çok az bir kanama geldi bugün ise baya kanama geldi normaldir dimi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizede geçmiş olsun ne kadar sonra adet oldunuz bir de kaçıncı haftanızda kürtaj oldunuÇok geçmiş olsun bu arada![]()
15.haftada suyum geldi benim normal doğum oldu bi parça plesanta kalmıştı kürtaj yaptılar ben 40.günüm bitince hemen adet oldum canımÇok teşekkür ederim Allah razı olsun sizede geçmiş olsun ne kadar sonra adet oldunuz bir de kaçıncı haftanızda kürtaj oldunu![]()
Yaaa çok geçmiş olsun15.haftada suyum geldi benim normal doğum oldu bi parça plesanta kalmıştı kürtaj yaptılar ben 40.günüm bitince hemen adet oldum canım
İstiyoruz canım ya hala olmadı inşaallah Allah hayırlısı ile nasip eder 6 ay oldu işte. Tüp bebekle olmuştu zatenYaaa çok geçmiş olsunAllah bidaha yaşatmasın böyle acılar şuan hamile misiniz yada bebek düşünüyor musui
Yaaa olur olur merak etmeyin Rabbim neler neler verir yumurtlama günlerinizi takip ediyor musunuzİstiyoruz canım ya hala olmadı inşaallah Allah hayırlısı ile nasip eder 6 ay oldu işte. Tüp bebekle olmuştu zaten
Evet ediyorum canım akıntıdan anlıyorum ama sebepsiz yani olmuyorYaaa olur olur merak etmeyin Rabbim neler neler verir yumurtlama günlerinizi takip ediyor musunuz
Bunları düşünmemeye çalışın Allah’ın izniyle o zaman Rabbim nasip ederEvet ediyorum canım akıntıdan anlıyorum ama sebepsiz yani olmuyorbelki yazın tekrar tüp bebek yaparım
İnşaAllah canım Allah razı olsunBunları düşünmemeye çalışın Allah’ın izniyle o zaman Rabbim nasip eder![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde inşallah çok güzel haberlerinizi alırımİnşaAllah canım Allah razı olsunİnşaAllah sende en kısa zamanda iyi olursun
![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde inşallah çok güzel haberlerinizi alırım