Kürtajdan 37 gün sonrası çift çizgi

İnşallah en tez zamanda hayırla sağlıkla gebe kalırsınız Bu konuda her doktorun farklı görüşü var sanırım, benim doktorumda özellikle rahim temizlenmişken gebe kalmanın çok daha sağlıklı olacağını söyledi, bence siz farklı bir doktora daha görünün, madem hemen gebelik düşünüyorsunuz en azından içiniz rahat şekilde ilişkiye girersiniz, istanbuldaysanız benim doktorumuda önerebilirim size:)

Merhaba kızlar, ben de 9 gün önce 9 haftalık hamileyken kalp durması nedeniyle kürtaj oldum.
Doktorum yeniden bebek düşünürsünüz diye çok kazımadım dedi.
Haftalık kontrole gittiğimde içerde kan birikmesi gördü 15 mm.
İlaç takviye etti, bugün kontrole gittiğimde 11 mm kalmış.
Yine ilaç takviye etti pazartesi kontrol.
Yeniden kürtaj yapmak istemiyorum diyor doktor, rahime zarar vermek istemiyorum diyor.
Rahim ağzı kapanmış sanırım o nedenle düşmüyor pıhtılar, onu açabilirim gerekirse dedi.

Başına böyle bir şey gelen var mı aranızda.

Ay büyük ihtimalle hamilesiniz bende 26 ekimde kürtaj oldum doktorum bir ay bekle hemen hamile kalma dedi ama kazara korunmasız ilişkiye girdik bugün eşimle 24 gün oldum kürtaj olalı çok korkuyorum sizce yumurtlama zamanıma denk gelmiş midir sizin ne zaman olmuştu

Doktorum 3 ay korun muhabbetinin eskide kaldığını yeni çalışmalarda 1 ayın yeterli olduğunu aöyledi

Merhaba ben de 37. Gün çift çizgi gördüm ve hamileyim. Ben hiç korunmadim kürtajdan sonra

Merhaba ben de 37. Gün çift çizgi gördüm ve hamileyim. Ben hiç korunmadim kürtajdan
Merhaba ben de 37. Gün çift çizgi gördüm ve hamileyim. Ben hiç korunmadim kürtajdan sonra
Merhaba durumunuz nasıl merak ettim birde 37 gün sonra öğrendiğinizde ne kadardı gebeliğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…