• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtajdan 3 hafta sonra bhcg yuksekligi

Erbdky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
2.290
1.419
133
39
meraba 21 ekimde 10 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendik 1 hafta bekledik farklı doktorlara gittik yaşamıyordu 28 ekimde kürtajla aldılar ondan 3 hafta sonra hormonlara bakıldı 19 kasımda bhcg 64 cıktı yarın tekrar gidecez 1 ayda sıfırlamamış olabilirmi yoksa yeni bi hamilelik olabilirmi

meraba 21 ekimde 10 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendik 1 hafta bekledik farklı doktorlara gittik yaşamıyordu 28 ekimde kürtajla aldılar ondan 3 hafta sonra hormonlara bakıldı 19 kasımda bhcg 64 cıktı yarın tekrar gidecez 1 ayda sıfırlamamış olabilirmi yoksa yeni bi hamilelik olabilirmi
Olabilir evet benim henuz kucuktu o bile 20 gunde dustü kanama olmasina raģmen ve 1 hafta temiz kaldim tekrar adet oldum tamam gitti.
Yani devam et baktir bana kurtsj yspcaktilar ben istemedim uzun surdu o yuzden

Zor bi ihtimal bide 10 haftalık benim 7 haftalık ti 2 ayda anca sıfırlandı 🤔

Kürtaj sonrası hamile kalınsa nasıl anlaşılacak ? Ben de 1 kasımda kürtaj oldum.Talihsizlik oldu hamile kalmaktan korkuyorum beta sıfırlanmadan hamile kalınır mı ki ?

Daha önce de 6 haftalık bebeğimi kaybettim kürtajla alındı 1 haftada sifirlamisti

Kürtaj sonrası hamile kalınsa nasıl anlaşılacak ? Ben de 1 kasımda kürtaj oldum.Talihsizlik oldu hamile kalmaktan korkuyorum beta sıfırlanmadan hamile kalınır mı ki ?
Değerim sıfırlanmadan hamile kalamazsın..zaten bedenin hamile olarak görüyor kendini..

Bende mayıs ayında kürtaj oldm aynı sebepten iki ay sonra hamile kaldım..iyi gidiyor şimdilik..

Bugün 28 e dusmus bhcg değeri

Merhaba ben Saule Makasheva Kucukozer,eşimle bebek sahibi olmak istedik , endekronoloji testlermizi yaptırdık ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorumuz, daha sonra kadın doğum uzmanlarına da muayene oldum, eşim de gerekli sperm testlerini yaptırdı ve hala bir sorun olmadığını gördük, çocuk sahibi olmayı çok istiyoduk ve çevreme bundan bahsettim, bir yakınım bir ürünleri almayı önerdi, başta eşim olmak üzere pek inandırıcı değildi ve bir dönem sonra kullanmaya başladık,yani yaklaşık bundan dört ay önce kullanmaya başladık ve şuan yedi haftalık hamileyim,ailecek çok mutluyuz, sizlere de tavsiyem,eğer gerekli muayeneleri yaptırdınız ve bir sorun yok ise bu ürünleri kullandığınızda mutlu sona ulaşacaksınız.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-12-10 at 14.38.45.jpeg
    WhatsApp Image 2019-12-10 at 14.38.45.jpeg
    55,6 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde 3 haftada sifirlamasi gerekir doktorum soylemisti. Kurtaj sonrasi 50. Gunde beta 400 cikti doktora gittigimde ufak bir kan pihtisi kalmis o yuzden yuksek cikmis. Onu alinca 1 haftada sifir oldu ve kurtaj sonrasi ilk adetimi ancak gorebildim.

Normalde 3 haftada sifirlamasi gerekir doktorum soylemisti. Kurtaj sonrasi 50. Gunde beta 400 cikti doktora gittigimde ufak bir kan pihtisi kalmis o yuzden yuksek cikmis. Onu alinca 1 haftada sifir oldu ve kurtaj sonrasi ilk adetimi ancak gorebildim.
40 gün de sıfırlandı 40gun boyunca leke geldi 41. Gün kesildi ve yumurtlamada oldu 5 gün önce simdi ilk adetimi bekliyorum

Back