Miya357
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 24 Ocak 2020
- 565
- 633
- 23
Merhaba bayanlar beni eski bilenler bilir durumu 3 mart kurtaj oldum 5 haftalik ikizlere dusuk baslamisti 5 martda korunmasiz iliskim olmustu supheli diyeyim esim dikkat ettim demesine ragmen 3 martdan itaberen beta kontrolu yaptim hsftada 1 kez dusmeye baslamisti biraz yavas dustu 133 50 33 8 derken gecen hafta persembe gunu yine baktirdim tabi bu arada adetime 1 gun kalmisti 26 martti 4.40 cikti doktor negatif yolladi tabi bu arada belirtilerimde bi hayli fazlaydi sivilce kirpiklerim karisik sag sollu kasik batmasi agiz kurulugu vesayre eve geldim cuma cumartrsi pazar bekledim adetim 3 gecimis olmali sanirim dediki arkadaslar burda hayir 35 gunde ancak adet gorursun dediler bi kac kisiye denk geldim onlarda kurtaj arkssina gebe kalmislar olabilir mi dedim kendime neyse bugun yine trst yaptim silik cikti dedim eski betami acaba yine dedim oyle bodoslama ciktim evden bidsha kan vereyim dedim icim rahatlasin yok diye gidiyorum beta 10 cikmasinmi doktor yeni beta dedi eve geldim ama yine dusuk tehlikem var siz siz olun kurtaj sonrasi 6 ay korunun kurtsj sinrasi dusuk daha da cok oluyor