Yok yok korun hatta iluski dahi olmasin unutmusum yazmayi enfeksiyon kapmisim cidfi derecede o yuzden dusuk tehdim var fitil ilac verdi gerisi allaha kalmis dedi yolladiAy gercektenmi maşallah bende 15 gün önce oldum kürtaj kalbi durdu 10 haftalık bebeğimin..belli olmaz ama ya..geçen kontrole gittim bana doktorum eskiden bıkac bekleyin diyorduk ama artık demiyoruz dedi korunmayabilirsiniz dedi..hiç belli olmaz inşallah tutunur bebeginiz
Kürtaj sonrası antibiyotik kullandinizmi ..birde bişey daha sorucam benim lekenmelerim 17 güne kadar devam etti şuan 3 gündür kesildi tam 20 gün oldu aslında ..adeti sorucaktim 35 gün sonrasımi görüyoruz kimisi 40 diyoYok yok korun hatta iluski dahi olmasin unutmusum yazmayi enfeksiyon kapmisim cidfi derecede o yuzden dusuk tehdim var fitil ilac verdi gerisi allaha kalmis dedi yolladi
Kurtaj gunu gordum bitti kahvrengi gibiydi kirmiziyla karisik bidaha da olmadi antiboytik kullandim oda bitmisti tarlusal ictim yine adetim gelmedi kimin 28 gunde geliyomus kimi 30 kimi 40 benim 26 martdi gelmeyince suphelendimKürtaj sonrası antibiyotik kullandinizmi ..birde bişey daha sorucam benim lekenmelerim 17 güne kadar devam etti şuan 3 gündür kesildi tam 20 gün oldu aslında ..adeti sorucaktim 35 gün sonrasımi görüyoruz kimisi 40 diyo
17 gun sürdüyse o bür ay eski gununde görursun canim.korunmadiysan gebelikte de olur eski tarihini hatirla o gun gecince ben gibi kan ver ogrenirsinKürtaj sonrası antibiyotik kullandinizmi ..birde bişey daha sorucam benim lekenmelerim 17 güne kadar devam etti şuan 3 gündür kesildi tam 20 gün oldu aslında ..adeti sorucaktim 35 gün sonrasımi görüyoruz kimisi 40 diyo
Merhabalar canim 3 ünde kürtaj olur 5 inde iliski yaşamak problem olmadimi en az 10 gun bekleyin diyorlar kanaman olmadimi acaba ve ilk cocugunmu baska varmi cocugunMerhaba bayanlar beni eski bilenler bilir durumu 3 mart kurtaj oldum 5 haftalik ikizlere dusuk baslamisti 5 martda korunmasiz iliskim olmustu supheli diyeyim esim dikkat ettim demesine ragmen 3 martdan itaberen beta kontrolu yaptim hsftada 1 kez dusmeye baslamisti biraz yavas dustu 133 50 33 8 derken gecen hafta persembe gunu yine baktirdim tabi bu arada adetime 1 gun kalmisti 26 martti 4.40 cikti doktor negatif yolladi tabi bu arada belirtilerimde bi hayli fazlaydi sivilce kirpiklerim karisik sag sollu kasik batmasi agiz kurulugu vesayre eve geldim cuma cumartrsi pazar bekledim adetim 3 gecimis olmali sanirim dediki arkadaslar burda hayir 35 gunde ancak adet gorursun dediler bi kac kisiye denk geldim onlarda kurtaj arkssina gebe kalmislar olabilir mi dedim kendime neyse bugun yine trst yaptim silik cikti dedim eski betami acaba yine dedim oyle bodoslama ciktim evden bidsha kan vereyim dedim icim rahatlasin yok diye gidiyorum beta 10 cikmasinmi doktor yeni beta dedi eve geldim ama yine dusuk tehlikem var siz siz olun kurtaj sonrasi 6 ay korunun kurtsj sinrasi dusuk daha da cok oluyor
Merhaba aynı şekilde kürtaj oldum 40 yakın oldum stres yapmayın olursunuz.doktorumda 35 40 gün sonra ilk adetinizi görürsünüz dedi zaten.ayrica kirunuyorum sağlıklı gebelik için rahmin toparlanmasi gerekli diye önerdi doktorumKürtaj sonrası antibiyotik kullandinizmi ..birde bişey daha sorucam benim lekenmelerim 17 güne kadar devam etti şuan 3 gündür kesildi tam 20 gün oldu aslında ..adeti sorucaktim 35 gün sonrasımi görüyoruz kimisi 40 diyo
Anladım bize korunma önermesi doktor..düzenli ilişki olmadı ama korunmadikta ..zaten ben hemen kalacağımı sanmıyorum..6 -7 ayı buluyor benim hamile kalmam ilk kizimdada öyle oldu..birde kürtajdan önce bı kimyasal düşük yapmıştım..ama insan bilmek istiyor düzenini tabi bakalım bekliycem artik 35-40 güne kadar ..teşekkürler gecelerMerhaba aynı şekilde kürtaj oldum 40 yakın oldum stres yapmayın olursunuz.doktorumda 35 40 gün sonra ilk adetinizi görürsünüz dedi zaten.ayrica kirunuyorum sağlıklı gebelik için rahmin toparlanmasi gerekli diye önerdi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?