Sadece çekirdek ailemiz hamile olduğumu biliyodu bi de sık görüştüğümüz arkadaşlarımız. 12. Haftayı bitirince ben kendi geniş ailemden bazılarına söylemiştim sonra 13. Haftada 2li testte bebeği aldırmam gerektiğini öğrenmiştim. Yani neyin ne zaman geleceğini bilmiyoruz hiç bi zaman sizi yargılayıp kurcalayacak moralinizi bozacak insanlara en azından 2li testi geçene kadar söylemeyin derim.
Ben ilaçlı şekilde düşük yapmıştım daha gençsin yine olur sağlıklı bi çocuğun var üzülme diye teselli ediliyordum inanılmaz rahatsız ediyordu beni. Bi çocuğumun olması öbürü için üzülmemem gerektiği anlamına gelmez ki. Sizi çok iyi anlıyorum bu konuda. Siz şimdi hiç adet olmadınız mı? Kaç haftalıktı düşük ne kadar zaman geçti sütünden? Bunları bilirsem daha iyi cevap verebilirim. Normal doğum gibi olduğu için ben düşük sonrası lohusa sayılıyordum tam 40. Gün adet oldum ama eğer küçük haftaysa düşükten hemen sonra üreme sisteminiz sanki düşük hiç olmamış gibi normal döngüsüne dönüyor. Sadece hormonal dengesizlik olduğu için zamanlama kayıyor. Rahim tam topsrlanmadıysa ki bu çok olası hamileyseniz bile tutanamama ihtimali var buna hazır olun siz yine de. Hayırlısı olsun hakkınızda