Kürtajdan 1 ay sonra adet düzensizliği yaşayanlar sorum var cevap verirmisiniz lutfen:(

Orhanhulya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
209
46
28
Kızlar ben iki ay önce zorunlu kurtaj olmak zorunda kaldım :110:sonrasinda 15 gün kanamam oldu durdu ve 11 gün sonra tekrar kanamam başladı .busefer 20 gün sürdü ama son on günü leke olarak geldi.lekeli günleride adetten mi saymalıyım acaba???:KK61:

Canm bende zorunlu kürtaj oldum ilk adetimi oldum bitti 8 gün snra yine oldum ve 8 gün snra yine oldum ve 10 GÜN snra yine oldum doktora gittim yumurtlama bozuklugu çıktı su an duzeldi çok şükür bi doktora gorun

Canm bende zorunlu kürtaj oldum ilk adetimi oldum bitti 8 gün snra yine oldum ve 8 gün snra yine oldum ve 10 GÜN snra yine oldum doktora gittim yumurtlama bozuklugu çıktı su an duzeldi çok şükür bi doktora gorun
Gittim canım adet düzensizliği icin ilaç verdi onu kullandim

Arkadaşım merhaba. geçmiş olsun bende 38 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım.ilk hafta çok az kanamam ve kahverengi lekelenmem oldu. sonra geçti.. şuanda kanamam var biraz sanırım hasta olucam.. iki ay çok fazla bi zaman aslında kürtajdan sonra yeniden adet olmak için. kürtajdan bir hafta sonra doktora muayeneye gittin mi?

Back