Anket Kurtaj😢

Geçmiş olsun. Bu sanırım her doktora göre değişen bir durum, kimi 2 ay bekle der kimi bekleme der kimi 6 ay der.

Başka bir Dr daha muayene etse aslında iyi olur, ona göre kara verirdin.

Ekleme daha yeni Kürtaj olmuşsun ben ocak zannettim pardon en az 2 ay bekle bence .

Geçmiş olsun. Bu sanırım her doktora göre değişen bir durum, kimi 2 ay bekle der kimi bekleme der kimi 6 ay der.

Başka bir Dr daha muayene etse aslında iyi olur, ona göre kara verirdin.
Doktorum 20gun sonra kontrole gel kan analizi yaptir dedi.Zaten cok doktor bugun bakto hastanede herkes annemi teyzemi tanidigi icin cok uzuldu.ama teyzem dahil kimse bana korunmam gerektigini soylemedi.belki de uzuntumden dolayi 20gun sonra ayrintili konuwuruz dediler.ewimin yuzune bakamiyorum cok uzgunum utaniyorum herkesten.sizce sorun sadece bendemi ola bilir

En az bir yada iki adet dönemi geçsin bence.
Doktorlar genelde 3 adet dönemi diyor ama takip ettiğim bir doktor ısrarla öyle bir kanıtlanmış birşey yok korunmanıza gerek yok diyor bilemedim o yüzden.
Doktorla randevunuz varmış gerçi danışırsınız daha iyi bilgi almış olursunuz. O zamana kadar korunun bence.

Doktorum 20gun sonra kontrole gel kan analizi yaptir dedi.Zaten cok doktor bugun bakto hastanede herkes annemi teyzemi tanidigi icin cok uzuldu.ama teyzem dahil kimse bana korunmam gerektigini soylemedi.belki de uzuntumden dolayi 20gun sonra ayrintili konuwuruz dediler.ewimin yuzune bakamiyorum cok uzgunum utaniyorum herkesten.sizce sorun sadece bendemi ola bilir

Neden utanıyorsun ki utanma, problem sen de de olabilir eşinde de bunu bir önemi yok önemli olan bundan sonraki süreçte ne yapmanız gerektiği. Hem sağlıklı bir bebek değilmiş gelişimi durmuş öyle düşün ve üzülme.

Back
X