• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj

sabis06

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
5
0
16
Ankara
Bayanlar acil bana yardımcı olun....2 defa 6 haftalık düşük yaptım patoloji sonuclarıda normal diyor doktorlar...araştırmaya gitcem aynı durumu yaşayanlar bana yardımcı olurmusunuz...

öncelikle geçiş olsun benim bir arkadaşım benzer bir durum yaşadı, rahim duvarı inceymiş bu yüzden hamileliğinin 11. haftasına kadar sadece yattı banyo ve tuvalet için kalktı sadece sonrada rahimine dikiş attılar ve bu şekilde şuan 1 oğlu var inşallah sende böyle bir sıkıntı çıkmaz zor bir süreç çünkü, içini ferah tut.

Bayanlar acil bana yardımcı olun....2 defa 6 haftalık düşük yaptım patoloji sonuclarıda normal diyor doktorlar...araştırmaya gitcem aynı durumu yaşayanlar bana yardımcı olurmusunuz...

geçmiş oldun.zor bi süreç tabiki.bebek oluşuyor muydu kesede? yoksa boş gebelik miydi?doktorlara bakma.hemen kanda pıhtılaşma ve eşinin sperm testini özellikle morfoloji yaptır.

geçmiş oldun.zor bi süreç tabiki.bebek oluşuyor muydu kesede? yoksa boş gebelik miydi?doktorlara bakma.hemen kanda pıhtılaşma ve eşinin sperm testini özellikle morfoloji yaptır.

Canım özellıkle morfoloji dedin neden acaba benimde bebegimin kalbi durduda

Canım özellıkle morfoloji dedin neden acaba benimde bebegimin kalbi durduda

Benimde 11 haftalık bebeğimin kalbi durdu :43: patolojiden sonuçları 5 gün sonra alıcaz inşallah bi sorun yoktur.Bu arada hastanede 42 yaşında bi anne adayı ile konuşrum tam 7 kez hamile kalmış ve altısını da kaybetmiş hemde en sonuncusu 6 aylıkmış:53:
şuan 7 aylık hamile ve 6 bebeişte patolojiden temiz çıkmış kendisi ve eşide herşeye baktırmış ama bi sebep bulamamışlar.Kısacası Allah nasıp etmiyecekse olmuyor:(

canım benimde daha önce 2 düşüğüm oldu patalojide pek bişiy çıkmıyor benimde öyleydi genetiğe yollanırsa belki ..
ben kürtaj sonrası arştırdığımda genetik test yaptırdım kanda pıhtılaşma olduğunu söyledi dr. hamilelik dönemi boyunca aspirin (ki kalırsam )kullanabileceğimi ve ömür boyu folik asit kullanmam gerektiğini söyledi ama yinede iyi bi doktora git derim ben kan pıhtılaşması için hamilelik boyunca kan pıhtılaşmasına göre aspirinin her hangi bi çeşidini veriyor dr.
belki kan pıhtılaşması yoktur sende ama hamilelik öncesi en az 3 ay folik asit kullanmanı öneririm bide genetik test yaptır kendin için
bide ne olur ne olmaz ümmü sübyan duası var onu kullanmanı öneririm geçmiş olsun

evet öncesinde folik asit içmek gerekiyormuş.zaten vucut fazlasını atıyor idrarla.kalmasakta içmek lazım.
morfoloji dedim çünkü benimde düşüklerim oldu.boş gebelikler..sebebi morfoloji çıktı.ama ben ne varsa bütün testleri yaptırdım Allah a şükür bişe çıkmadı.sizde bütün testlerinizi yaptırın derim ben

Back