Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani doktor 3 ay dediyse öyledir. Doktor daha iyisini bilir size de demiş zatenKürtaj sonrası ne kadar beklenmeli doktor 3 ay dedi ama
Kimi doktor da 1 ay yeterli diyor. Yani enfeksiyon riskine karşı daha da çok bekleyen var. Ben beklememiştim yani korunmamıştım sorun olmadı ama herkesin bünyesi farklı tabikiKürtaj sonrası ne kadar beklenmeli doktor 3 ay dedi ama
Doktorunuz söylemiş zaten.Kürtaj sonrası ne kadar beklenmeli doktor 3 ay dedi ama
Evet ama beklemeyen de varDoktorunuz söylemiş zaten.
Ya bence tamamen kişiye bağlı birsey ilk adetten sonra gerek yok bence bakalım zaten ramazanı nasip etsin ondan sonra inşallahBana da bi 3 bi 5 ay dedi açıkçası başka doktora da muayene olacağım
Kişiye bağlı değil her rahim farklı doktorunuz kaç dediyse uymanızı tavsiye ederim rahminizin iyileşme ve toparlanma gözlemini onlar yapıyor iyileşmeden gerçekleşen gebelik sağlık açısından risk oluşturabilirYa bence tamamen kişiye bağlı birsey ilk adetten sonra gerek yok bence bakalım zaten ramazanı nasip etsin ondan sonra inşallah
HaklısınizKişiye bağlı değil her rahim farklı doktorunuz kaç dediyse uymanızı tavsiye ederim rahminizin iyileşme ve toparlanma gözlemini onlar yapıyor iyileşmeden gerçekleşen gebelik sağlık açısından risk oluşturabilir
Gittim doktor 3 ay korun dedi kist olmuş kesenin olduğu yerde 24mm adetle inşallah patlarBence muayene gidip baktırın doktor sorun görmezse deneyin. Ben kendi isteğimle 3 ay bekledim doktor ilk adet muayenesinde temiz gözüküyor demişti
İnşallah adetle atılırGittim doktor 3 ay korun dedi kist olmuş kesenin olduğu yerde 24mm adetle inşallah patlar
Hamile kaldınız mı acaba, ben de beklemek istemiyorumKimi doktor da 1 ay yeterli diyor. Yani enfeksiyon riskine karşı daha da çok bekleyen var. Ben beklememiştim yani korunmamıştım sorun olmadı ama herkesin bünyesi farklı tabiki
Hayır daha nasip olmadı ama herkes aynı değil tabiki de senin ki belki hemen olurHamile kaldınız mı acaba, ben de beklemek istemiyorum![]()
Allah razı olsunİnşallah adetle atılırhem de dinlenmiş olursunuz zaten bu arada yeniden olur hayırlısıyla
![]()
Birliktelik sonrası bir sıkıntı oldu mı ağrı kanama vs.Bna da 10 gün sonra normal hayatına dön demişti bnde 15.gun birliktelik yaşadım
Çok sevindim sıkıntı olamamasına. benimde kürtajdan sonra 20. Günüm bugün ovülasyon testiyle takip ettim dün ve bugün büyük ihtimal yarın yumurtlama olacak olmaz diye düşünüyordum kasıklarımda ağrı ve şeffaf akıntı başlayınca bir deneyim dedim. Güzel haberler alırsınız umarımYok herhangi bi sorun yaşamadım yumurtlama bile olmuş olabilir şuan adeti bekliyorum