Kaç yaşındasınızNe yapacağımı bile bilmiyorum yani gidip fiş mi kesmem lazım bir doktorla o şekil gorusucem herhalde tek başıma da gidiyorim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşındasınızNe yapacağımı bile bilmiyorum yani gidip fiş mi kesmem lazım bir doktorla o şekil gorusucem herhalde tek başıma da gidiyorim
Yanlış hatalar çıkmaz sokaklar diyarbakirda hangi hastaneye gidersen git e nabiza düşüyor bilginize ablam sağlık çalışanıNe yapacağımı bile bilmiyorum yani gidip fiş mi kesmem lazım bir doktorla o şekil gorusucem herhalde tek başıma da gidiyorim
kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gideceksiniz vezneye gidin muayene olmak için kayıt açtırıp ödeme yapacaksınız hem muayene olup hemde kürtaj detaylarını konuşursunuz ona göre doktor sizi yönlendirir.Ne yapacağımı bile bilmiyorum yani gidip fiş mi kesmem lazım bir doktorla o şekil gorusucem herhalde tek başıma da gidiyorim
Kaç yaşındasınız
Muayene de ne yapılıyorkadın hastalıkları ve doğum bölümüne gideceksiniz vezneye gidin muayene olmak için kayıt açtırıp ödeme yapacaksınız hem muayene olup hemde kürtaj detaylarını konuşursunuz ona göre doktor sizi yönlendirir.
Sanki şehir olarak da farkı var hangi şehirde olduOzel hastaneye kayitlatimin gizli tutulmasini istiyorum deyince gzliyolar. Arkadasim oyle yaptirmsti 2015/2016 sanirim
Samimi güvendiğiniz bir arkadaşınız varsa sizinle gelebilecek iyi olur. Kısa sürede olsa anestezi alacaksınız.21 yaşındayım
Kaç gündür ağladığımı bir bilseniz kötü birşey yaptığımi bende biliyorum ama anlarsınız suanlik başka carem yokÇok üzülüyorum böyle kurban edilen çocuklara…
Boş yere hem de
İçim acıyo yani lütfen bir dahakine önleminizi alın
Nasıl yani anestezi ne yapılıyor tam olarakSamimi güvendiğiniz bir arkadaşınız varsa sizinle gelebilecek iyi olur. Kısa sürede olsa anestezi alacaksınız.
Bebeğe bakılıyor kalp atışı varmı kaç haftalıkMuayene de ne yapılıyor
Kürtaj genel anezteziyle yapılıyor yani bayıltılıyorsunuzNasıl yani anestezi ne yapılıyor tam olarak
Ben sadece gorusecem bilgi almak için o kadar o yzuden tek gdiiyorumKürtaj genel anezteziyle yapılıyor yani bayıltılıyorsunuz
dilerim sizin için herşey yolunda gider.Ben sadece gorusecem bilgi almak için o kadar o yzuden tek gdiiyorum
Merhabalar,özel derken özel hastanelerden bahsediyor arkadaşlar ama hastanede kürtaj olmayın.doktorlarin özel muayene klinikleri oluyor.bulundugunuz şehirde mutlaka vardır gözünüze çarpmıştir jinekoloji tabelası doktorun ismi yazar.hastaneyle bağlantısı yok buraların.tamamiyle kadın doğum doktorunun özel kliniği.fiyat çok daha yüksek olur.7-8 bin civarı.doktora ve şehire göre fiyat değişir daha da yüksek olabilir.gizli kalmasını istiyorsanız anca bu şekilde bı doktora giderseniz gizli kalır.ama hastanelere giderseniz tabiki gizli kalmazSizce özelde olsam gizli tutulur mu
Gecikmiş düşük vs olarak işliyor e nabıza özelde devletteAilemin duymaması açısından özel daha mı güvenli sizce
Bekarlıkla alakası yok fiyatın hastaneye bağlı. Ben Aralık ayında 6 binden yaptırdım6 Aralıkti 6 hafta fln olmus
Özelde hangi şehir bu arada bana da hani bekar olduğum için daha fazla mi olur
Bekarlıkla alakası yok fiyatın hastaneye bağlı. Ben Aralık ayında 6 binden yaptırdım
Benim tek isteğim ailemin bilmemesi bunu bana saglayabilirler miGecikmiş düşük vs olarak işliyor e nabıza özelde devlette