- 4 Kasım 2019
- 66
- 31
- 3
- 34
- Konu Sahibi Minigimizzz
-
Bende kürtaj oldum Temmuz ayın da ikizlere hamile idim 12 haftalıktı, benim kanamam yaklaşık 20-25 gün sürdü.. kanama bittikten 8 gün sonra da yani kürtajdan 33 gün sonra ilk reglimi gördüm.10 haftalıktı .kanamam yok kontrole gittim krtaj sonra herhangi bir sıkıntı yok . Kanamalarım normal devam etti
11 haftalik kürtaj oldum 33.gun adet oldum bi sure sonra 8 haftalik bebegimide kaybettim onda adet olmadim 45 gün uzerine gittim minik bir parca kalmisti. Hatta beta sifitlamamisti o parçadan dolayi. Parca alininca hem beta sifirladi hem adet oldum. Mutlaka doktora gidin. 6-7 hafta icerisinde adet olunması gerekiyor. 45 günden snra bi muayene sartKürtajdan sonra 60. Gün oldu adet olmadım . Normal mi acil cevap istiyorum
Bu arada eger korunmuyosaniz tekrar gebelik ihtimalide mevcutKürtajdan sonra 60. Gün oldu adet olmadım . Normal mi acil cevap istiyorum
Yok canım test yapılmadı . Sadece patolojiye gitti numune . Sonuç temiz çıktı . Benimde 8 . Haftada kalp atışı durmuştuMerhaba cnaim bende mayısta 8 haftalik kalbi durdu 7 ay sonra gebe kaldım kimyasal oldu son öbur ay gine kaldım 16 haftwlikken 12 de kalp atisi durdugunu ogrendim yeni dusk yaptim kurtaj felan 30 gun oldu hala adet olmadim oburumde 32 xi gune olmustum bekliycem sorum su genetik test yaptirdinmi bebege ve esin ve senden genetik t3dt pihtilasma testi felan yaptirdiysan nr kadar sured3 cikti sonuc tsk cvb icin
Canım genetik yaptır pıhtılaşmaya baktır bence 3 düşüğün var de yaparlar bence t3dbiri al gine kaybetmektenseYok canım test yapılmadı . Sadece patolojiye gitti numune . Sonuç temiz çıktı . Benimde 8 . Haftada kalp atışı durmuştu
Adet olacaginin başlangıcı bence adet belirtisi bende öyle doktora gitmiştim öyle demiştiMerhaba herkese bugün baktımda kahverengi kanama gördüm .son iki saattir bişey yok . Şimdi ben adet oldum mu anlamadım
Nasil yani sadece az miktarda leke mi geldi sizde?Evt cnaim dusk ten sonra iki güç adet öyle oluyor benim oburunde öyle olmuştu
bütün dengem şaştı . İnşallah adet olurumda . Gebelik istiyorum bu adetin geçmesini bekliyormAdet olacaginin başlangıcı bence adet belirtisi bende öyle doktora gitmiştim öyle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?