• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj

Vintageseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.298
Puanlar
83
kızlar düşük yaptım ardından kürtaja aldılar kürtajdan 16 gün geçti ve kasıklarım ağrıyor çamur renginde lekeler be parça geliyor adet mi oluyorum yoksa doktorun verdiği haptan mı

kızlar düşük yaptım ardından kürtaja aldılar kürtajdan 16 gün geçti ve kasıklarım ağrıyor çamur renginde lekeler be parça geliyor adet mi oluyorum yoksa doktorun verdiği haptan mı
kürtaj sonrası 40 gün içinde bu tarz durumlar normal kabul edilir . adetiniz kanmaanız da 10 gün içinde başlayacktır bütük ihtimalle. Verilen ilaç etkisi değildir. gecmiş olsun

evet 40 gün boyunca normal . kanama durabilir de bi zaman sonra. sürebilir de.

İyi akşamlar ben temmuz3 de kürtaj oldum iki gün az geldi sonra adet olmuşum gibi pirtili şekilde geldi ve 22 gün sürdü sonra Ağustos 4 yine adet oldum ilk günler çok geldi yürüten bile geldiği hissediyordum sonra azaldı ve 17 düne kadar az geldi 7 dünden sonra yine adet oldum baya geliyor şuan ve doktora gittim normal dedi obur adetinle uzun süre bilir dedi hiç bakmadım bile sizin başımızdan geçen varmı acaba

Rica ederim. Sormak istediğiniz sorular için vakit buldukça yardımcı olmak için buradayım. Sevgiler
Doktor hanım ben 13 haftalık gebeydim 27 temmuzda yoğun kanama sonrası kürtj oldum kanamam 6gün sürdü 21 ağustosta tekrar kanamam olmaya başladı ve 3 gündür ağrılı, yoğun bi şekilde devam ediyor ben regl mi oldum yoksa normal olan bişeymi

merhaba 20.6.2017 de bende kürtaj oldum ertesi gün kesildi kanamam.adetim 33. günde geldi ikinci adetim 35 günde geldi dr 3 ay korun dedi korundum ama eşim korunmak istemiyor bu yüzden 2 defa korunmasız oldu kürtaj sonarrasında vurulan iğne den dolayı mı korunmam gerek? sıkıntı olurmu ?

Back