Cunki evlılık zor olmuyo yanı ilk ilişkim bı sene once sımdıkınedenondanndolayı ılac ıcmıyodum yanı bende artık vaz gecerım korkuyoeum ama nasıl bakıcam kontroller para yıyıcek tek zar zor babasını ıkna etmısım kurtaj parasına oda yalan dolan hayatında kadın var galıba ama bekar sadece napacagımı bılmıyprumValla ben bi kere kürtaj oldum. Sağlıksız gebelikten dolayi. Psikolojim bozuldu kac ay onu geçtim. Kurtajdan sonra enfeksiyon oldu kist oldu. Kac ay uğraştım bilemiyorum. Ve bir daha hamile kalamadim.
Iyi düşün iyi karar ver . Biz bir evlat sahibi olabilmek icin neler yapiyoruz.
Evli olmadan bebek icin dua etmenide hic anlamadim.
Dogurmak istiyorsan eger dunyaya getirirsin babalik davasini acarsın sana bakmak zorunda.Cunki evlılık zor olmuyo yanı ilk ilişkim bı sene once sımdıkınedenondanndolayı ılac ıcmıyodum yanı bende artık vaz gecerım korkuyoeum ama nasıl bakıcam kontroller para yıyıcek tek zar zor babasını ıkna etmısım kurtaj parasına oda yalan dolan hayatında kadın var galıba ama bekar sadece napacagımı bılmıyprum
Sen oldun mu kurtaj pekı olduysan detaylınyaz cocugun varmınfalnDogurmak istiyorsan eger dunyaya getirirsin babalik davasini acarsın sana bakmak zorunda.
Kurtaj da sandığın kadar kolay değil. Sonrasinda bombos oluyosun sanki bir organını almislar gibi hissediyorsun. Psikolojik olarakta cok ama cok zor. Umarim en doğru karari verirsin.
BUYUR?Senin turkcenınogrenmeknnıyyetınde degılım sanada hesapnverıcek dıgılım hosuna gıtmıyosa yansnsj gecersın sana ne nasıl yazıyorum
Anlayacagin dilden soyliyim he kürtaj oldum bidaha cocugum olmadi he. Bir suru insaj kurtaj okup kısır kalıyor bidaha cocugu olmuyor.Sen oldun mu kurtaj pekı olduysan detaylınyaz cocugun varmınfaln
Hayır Evli değil sabah ta başka bir kunu açmişti bu hamilelikle ilgiliEvlimisiniz?
Onu allah bilir sen degil.. biraz araştır istersenAnlayacagin dilden soyliyim he kürtaj oldum bidaha cocugum olmadi he. Bir suru insaj kurtaj okup kısır kalıyor bidaha cocugu olmuyor.
Kürtaj olanın çocuğu olmuyo
IroniydiiiOnu allah bilir sen degil.. biraz araştır istersen
Bu dediginiz istenilen ve zorunlu kurtaj olan bayanlar icin gecerli bence bende 3 aylik yavrumu zorunlu kurtajda kaybtim aynen dediginiz gibiyim hala ustunden 4 ay gecmesine ragmen .Dogurmak istiyorsan eger dunyaya getirirsin babalik davasini acarsın sana bakmak zorunda.
Kurtaj da sandığın kadar kolay değil. Sonrasinda bombos oluyosun sanki bir organını almislar gibi hissediyorsun. Psikolojik olarakta cok ama cok zor. Umarim en doğru karari verirsin.
Benim 1 bucuk sene oldu içinde hala acisi. Rabbim tekrar sagliklisini nasip etsin insallah cümlemize.Bu dediginiz istenilen ve zorunlu kurtaj olan bayanlar icin gecerli bence bende 3 aylik yavrumu zorunlu kurtajda kaybtim aynen dediginiz gibiyim hala ustunden 4 ay gecmesine ragmen .
Sizin sorunuza gelince korkacak hic birsey yok kurtajin ayni gunu evime dondum dusumu aldim bir kac saat brz agrim vardi birdaki gunune hic birseyim kalmadi dokyorum 1 2 ay iliski olmasin dedi ama ben cok cabuk toparladim 1 afta bile gecmeden iliskiye girdim ve hic birsey hisetmiyorsunuz sadece hisetiginiz aci bebeginizin acisi
Merhaba ne zaman kürtaj oldnz ne zaman tekrar hamıle kaldnzİlişkide acemi ama neyseeeee
Kürtaj acılı bi işlem değil ama bebeğimden ayrılıyorum diye ( kalbi durduğu için kürtaj oldum ben zorunlu yani) yüreğim çok acıdı. Vajina büyümüyor ve tekrar hamileyim şükür
Ekim ayında kürtaj olmuştum korunmayı bıraktığım 2. Ayında hamile kaldım ama yine kalbi durdu yine kürtaj oldumMerhaba ne zaman kürtaj oldnz ne zaman tekrar hamıle kaldnz
Peki ilkınden sonra doktor pıhtılasma için ilaç vermedimiE
Ekim ayında kürtaj olmuştum korunmayı bıraktığım 2. Ayında hamile kaldım ama yine kalbi durdu yine kürtaj oldum
Veya test yapmadımı cok korkyrm ya bende 1 ay oldu ama pskljk olarak berbat Bi haldeyimPeki ilkınden sonra doktor pıhtılasma için ilaç vermedimi
Hayır vermedi ilk kayıplarda önemsemiyorlar maalesef 2 kaybım olduğu için genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırıcaz sizede geçmiş olsun Rabbim sabır versin hepimizeVeya test yapmadımı cok korkyrm ya bende 1 ay oldu ama pskljk olarak berbat Bi haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?