Kurtaj yapan oldu mu

Lady nina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2020
15
0
1
39
Merhaba 3haftalık hamileyim çok istiyorum çocugu ama bazı sebeplere göre mecburum
Cok kötüyüm kurtajdan korkuyorum yapan oldu mu
Sonra hamile kalan oldu mu
Ve kurtajda vajina buyuyo mu?
Yani ilk gebelikde yapıp sonra rahat hamile kalan oldu mu?

İlişkide acemi ama neyseeeee
Kürtaj acılı bi işlem değil ama bebeğimden ayrılıyorum diye ( kalbi durduğu için kürtaj oldum ben zorunlu yani) yüreğim çok acıdı. Vajina büyümüyor ve tekrar hamileyim şükür

yaşınız doğruysa eğer sonradan hamile kalmanız zorlaşabilir,
yanlış anlamayın,
ama 35 yaş sonrası gebe kalma olasılığı 25lere göre epey düşük bu bilimsel bişey,
tabii sizin tercihiniz,

Evlimisiniz?

Gercekden mı hamilemisin pekı nasıl oldu bende cok istihodum ama onun cochunu doguramam korkuyorum nasıl cocuk ıstıyorum bı bılsen bıde dua etmişdim ondan olsun dıye ama

Gercekden mı hamilemisin pekı nasıl oldu bende cok istihodum ama onun cochunu doguramam korkuyorum nasıl cocuk ıstıyorum bı bılsen bıde dua etmişdim ondan olsun dıye ama
Evet korunmayı bıraktım 2. Ayımda hamileyim şükür.

Evet korunmayı bıraktım 2. Ayımda hamileyim şükür.
Ben ilk gecede içime boşaldıgı için kaldım yanı bi kere içime boslamadı kalmadım ama yani içe boşalmasından dolayı ve dogurganlık gunenıne gore kaldım

Herkese öncelikle gecmıs olsun. Bu kadınları dertleri gercekten hıc bitmiyor. Lutfen bana da yardımcı olun. İki hafta once saglıksız gebelik yasadım. Daha sonra dusuk oldu. Bu hafta doktora gittim. Bir parca kalmıs bt hcg 84. N yapmayalım. Doktor dedi duruma gore bakacaz dedı. Kurtajdan cok korkuyorum bu kdr kucuk bir deger beni etkiler mi?

Ben ilk kez içine yapmadan yasadım kalmadım sonra bı muddet gecdı beraberlıkde hamile konusu yapdı ve ıçeri yapdı dıye hamıle kaldım
Size tavsiyem önce korunmayı, sonra Türkçeyi öğrenin.

Valla ben bi kere kürtaj oldum. Sağlıksız gebelikten dolayi. Psikolojim bozuldu kac ay onu geçtim. Kurtajdan sonra enfeksiyon oldu kist oldu. Kac ay uğraştım bilemiyorum. Ve bir daha hamile kalamadim.
Iyi düşün iyi karar ver . Biz bir evlat sahibi olabilmek icin neler yapiyoruz.
Evli olmadan bebek icin dua etmenide hic anlamadim.

Kürtaj olmadan nasıl kurtulabılırım? Degerım 85

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…