- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
- Konu Sahibi Gizemtkdmr
-
Amnnn ya üzüldüm bak şimdi çok geçmiş olsun kendini sıcak tut alan rabbim bir daha nasip edecek inş üzülme desem de üzüleceksin biliyorum ben bir ay olacak neredeyse hala ağladığım gün oluyor rabbim yenisini verip bizi sevindirsin inş... araştır ama iyice sonra korunmayı bırak peki ilk düşükten sonra ne kadar sürede hamile kaldın ?ben de iki gün önce kürtaj oldum canim 9.haftada kalbi durmuşama benim bundan önce de temmuzda dusugum olmuştu simdi nedeni arastirilacak
Çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın ya zor iki düşük toparlanmak için zaman gerek bence sen git bir devlet hastanesine orda seni yönlendirirler kendi başına başlama ilaca bi görün derim peki ilk düşünten sonra ne kadar sonra hamile kaldın ve ikinci ne zaman oldu?Merhaba kizlar araniza yeni katilanlardanim bende 2 düşük yaptim 3 ay araliklarla 7 aylik evliyim ve hala umudum var doktorlar kan pihlilasmasi olabilir dedi ama ne bir test nede bir kontrol etmediler suanda kan sulandirici ecopirin kullaniyorum bu ayda sabirsizlikla bekliyorum hamile kalmayi allah bebek isteyen kimsenin kucagini boş bırakmasın
amin canim Rabbim bekleyen herkese nasip etsin. Ben 5ay sonra kalmistim canim zaten ondan once hep korunduk ilk denemede hemen hamile oldugumu öğrendim ama nasipAmnnn ya üzüldüm bak şimdi çok geçmiş olsun kendini sıcak tut alan rabbim bir daha nasip edecek inş üzülme desem de üzüleceksin biliyorum ben bir ay olacak neredeyse hala ağladığım gün oluyor rabbim yenisini verip bizi sevindirsin inş... araştır ama iyice sonra korunmayı bırak peki ilk düşükten sonra ne kadar sürede hamile kaldın ?
Neden test yapmadan ilaç başladılar canim?Merhaba kizlar araniza yeni katilanlardanim bende 2 düşük yaptim 3 ay araliklarla 7 aylik evliyim ve hala umudum var doktorlar kan pihlilasmasi olabilir dedi ama ne bir test nede bir kontrol etmediler suanda kan sulandirici ecopirin kullaniyorum bu ayda sabirsizlikla bekliyorum hamile kalmayi allah bebek isteyen kimsenin kucagini boş bırakmasın
Cnm bence sen bir an önce gidip o testleri yaptır hiç birşey olmasa bile için Rahat ederamin canim Rabbim bekleyen herkese nasip etsin. Ben 5ay sonra kalmistim canim zaten ondan once hep korunduk ilk denemede hemen hamile oldugumu öğrendim ama nasip
En iyisini yapıyorsun ki ben ilk kürtajın buna rağmen yapmak istiyorum özelde mi yaptıracaksın devlet ücretsiz yapıyor cnmNeden test yapmadan ilaç başladılar canim?
Benim de iki dusugum oldu adet olduktan sonra gel genetik ve pıhtılaşma testi yapalım dediler ama ben iki hafta sonra gideceğim o kadar beklemek istemiyorum
Devlette yaptıracağım canim . rabbim her şeyin hayirlisini versin tevekkulden baska caremiz yokEn iyisini yapıyorsun ki ben ilk kürtajın buna rağmen yapmak istiyorum özelde mi yaptıracaksın devlet ücretsiz yapıyor cnm
Şunu unutmayın hiç birşey sizin canınızdan daha önemli değil önce kendi sağlığınız sonra bebek zaten vücudumuz hazır olduğunda yine olacak daha önce olduğu gibi...ben gıda takviyesi başladım sen gebelik için birşeyler yapıyor musunDevlette yaptıracağım canim . rabbim her şeyin hayirlisini versin tevekkulden baska caremiz yok
Daha benimki çok yeni canim evde toparlanmaya çalışıyorum kaybedeli 3gun oldu. O yüzden herhangi bir hazırlığın yoktur .Şunu unutmayın hiç birşey sizin canınızdan daha önemli değil önce kendi sağlığınız sonra bebek zaten vücudumuz hazır olduğunda yine olacak daha önce olduğu gibi...ben gıda takviyesi başladım sen gebelik için birşeyler yapıyor musun
Merhaba canim çok geçmiş olsun Rabbim bizlere tekrar sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin . senin baya zaman gecmis ustundenMerhaba kızlar. Uzun zamandır uyeyim foruma ama yazamadım bir türlü. Hepinize çok geçmiş olsun. Hepimizin acısı aynı ve hala ilk günkü gibi taze maalesef. Eşimle üni.beri birlikteyiz Yaklaşık 8 yıldır. 1,5 yıl evliyiz. Mart 2017de kaybettim ben de bebeğimi. 8 haftalık olması gerekirken 6.haftasinda kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Toparlanmak hayli vakit aldı. Daha yeni karar verdik yeni bir bebek için. Birbirimize dua edip, motive edebiliriz. Ve tavsiyeler uzerinde konuşabiliriz diye düşündüm.
Merhabalar geçmiş olsun bunu yaşayan çok kadın olması ayrıca üzüyor beni yani düşünüyorum da eskiden bu kadar düşük kürtaj vs bu kadar fazla değildi ne oluyor da bebekler yaşamıyor herkesin mi genetik ya da kan pıhtılaşması ben artık bunlara da inanmak istemiyorum başkan sebepleri var ve dr bilemiyor yendiğimiz radyasyon bunların etkileri çok diye düşünüyorum ben kürtj olduktan sonra maydanoz suyu kiraz sapı ve hayıt takviyesine başladım ne kadar etkili bir fikrim yok henüz ama çok araştırdım rahim toparlayan yumurtalıkları çalıştıran bir takviye kullanan kişiler gayet memnun tabi aralarında hala hamile kalamayan da var onlar da sadece buna güvenip doktor kontrolünden geçmeyenler bence altarnatif tıp önemli ama sağlık kontrolünden geçmekte şartMerhaba kızlar. Uzun zamandır uyeyim foruma ama yazamadım bir türlü. Hepinize çok geçmiş olsun. Hepimizin acısı aynı ve hala ilk günkü gibi taze maalesef. Eşimle üni.beri birlikteyiz Yaklaşık 8 yıldır. 1,5 yıl evliyiz. Mart 2017de kaybettim ben de bebeğimi. 8 haftalık olması gerekirken 6.haftasinda kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Toparlanmak hayli vakit aldı. Daha yeni karar verdik yeni bir bebek için. Birbirimize dua edip, motive edebiliriz. Ve tavsiyeler uzerinde konuşabiliriz diye düşündüm.
Ben ilk günler maydanoz suyu ve kiraz sapı içmiştim iyi de sökmüştü kanamayı çünkü 4 günden sonra leke vardı onlarla az da olsa gelmişti tabi hergün değil iki gün kullandım bıraktım hayıt takviyesine başladım ilk adeti olmadım henüz önceki gün leke geldi şuan birşey yok kasık ağrısı dışında onu bekliyorum ki gidip vajşnal kontrolü yapayım diye kontrollerini aksatma mutlaka git ve kesinlikle Rahmi ve ayakları sıcak tut nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben bi hafta hiç bir yere gitmedim evdenkaldım olurda soğuk alırım birde onunla uğraşmayayım diye Banyo yaparken vajinana şampuan değdirme hiç bir şey ama sadece suyla yıka rahim açık kimyasal girmesini engelle ben ilk kürtaj oldum bşr hafta yıkanmadım yıkanınca da bacaklarımı kapatarak yıkandım petleri iki saate bir değiştir ama mutlaka yap enfeksiyon riskini azalt en yakın zaman da toparlan bebiş işlerine devam edelim:)Daha benimki çok yeni canim evde toparlanmaya çalışıyorum kaybedeli 3gun oldu. O yüzden herhangi bir hazırlığın yoktur .
gida takviyesinde neler yapıyorsun ?
Sana da çok geçmiş olsun peki kontrole gittin mi niye olmuyor diye bence kafanı rahat bırakırsan olur başka bir sıkıntı yoksa tabi bşr uğraş bul kendine ve kafanı boşaltMeraba bende 23 ekimde kurtaj olfum28 haftalik bebegimin kalp atislari durdu ve aldilar ustunden 4 ay gecti hala aglarim sizlarim yanarim yavruma ama hala hamiel kalamadim rabbim hayirlisini versin insallah
Saol canim orda 28 yanlis olmus 8 haftalik bebegim ilk gebelik dediler bakmadilar ama kafam rahat hayirlisi bakalimSana da çok geçmiş olsun peki kontrole gittin mi niye olmuyor diye bence kafanı rahat bırakırsan olur başka bir sıkıntı yoksa tabi bşr uğraş bul kendine ve kafanı boşalt
Evet canim dikkat ediyorum bunlara bakalim bir adet olayim da Rabbim nasip eder tekrar insallahBen ilk günler maydanoz suyu ve kiraz sapı içmiştim iyi de sökmüştü kanamayı çünkü 4 günden sonra leke vardı onlarla az da olsa gelmişti tabi hergün değil iki gün kullandım bıraktım hayıt takviyesine başladım ilk adeti olmadım henüz önceki gün leke geldi şuan birşey yok kasık ağrısı dışında onu bekliyorum ki gidip vajşnal kontrolü yapayım diye kontrollerini aksatma mutlaka git ve kesinlikle Rahmi ve ayakları sıcak tut nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben bi hafta hiç bir yere gitmedim evdenkaldım olurda soğuk alırım birde onunla uğraşmayayım diye Banyo yaparken vajinana şampuan değdirme hiç bir şey ama sadece suyla yıka rahim açık kimyasal girmesini engelle ben ilk kürtaj oldum bşr hafta yıkanmadım yıkanınca da bacaklarımı kapatarak yıkandım petleri iki saate bir değiştir ama mutlaka yap enfeksiyon riskini azalt en yakın zaman da toparlan bebiş işlerine devam edelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?