hımm bak şimdi 10 gün sonra niye onu anlamadım ben... aile hekimine kürtajımı yapan doktora sormadan zaten 3 ay bekle dediler bak şimdi kafam karıştıAnadolu da bi laf vardır "düşüğün bir bacağı içerdedir" yani hemen arkasından tekrar olması çok kuvvetli bir ihtimal demekki kanallar açık olduğu için kolay hamile kalınıyo tazesiyle:) o yuzden ben hiç beklemeyi düşünmüyorum kürtaj olalı 10 günüm dolsun hemen doktoruma gidicem kontrole rahmim toparlanmışmı diye fikir alıcam uygun görürsr tekrar çocuk denicez bakalım inşAllah bu sefer saglıklı olur.
Sende de şey oldu mu vicdan azabaı? Ben devamlı kendimi sorguluyorum çok ihmalkar davrandım dikkat etmedim kesin şundan oldu kesin bundan oldu diye ha bide bazen günde 4-5 dal sigara içiyodum bazen 1 dal bazen oluyodu ki 3-4 gün hiç içmiyodum.gerçi bukadarcık sigara etkilemez diye biliyorum ama işte insan suçu atacak bi bahane bi sebep arıyo.
Kendini hiç suçlama.Ben ne sigara ne alkol içerim.hamile olduğumu öğrendiğim anda nerdeyse hiç is yapmadım yattım.ama yinede oldu.Anadolu da bi laf vardır "düşüğün bir bacağı içerdedir" yani hemen arkasından tekrar olması çok kuvvetli bir ihtimal demekki kanallar açık olduğu için kolay hamile kalınıyo tazesiyle:) o yuzden ben hiç beklemeyi düşünmüyorum kürtaj olalı 10 günüm dolsun hemen doktoruma gidicem kontrole rahmim toparlanmışmı diye fikir alıcam uygun görürsr tekrar çocuk denicez bakalım inşAllah bu sefer saglıklı olur.
Sende de şey oldu mu vicdan azabaı? Ben devamlı kendimi sorguluyorum çok ihmalkar davrandım dikkat etmedim kesin şundan oldu kesin bundan oldu diye ha bide bazen günde 4-5 dal sigara içiyodum bazen 1 dal bazen oluyodu ki 3-4 gün hiç içmiyodum.gerçi bukadarcık sigara etkilemez diye biliyorum ama işte insan suçu atacak bi bahane bi sebep arıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?