• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurtaj ve sonrasi bitmeyen kanama

emeli60

kızım, her şeyim..
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
56
19
88
35
Arkadaslar selam,
Maalesef 8 ekimde bebegimin kalbi durmasi sebebiyle kurtaj oldum. Kanama iki gun surdu sonra lekenmeler devam etti. Lekelenmeler de bittikten sonra her sey normale donmusken dun yine kanama basladi ve ben korkuyorum pazartesi icin randevu aldim doktordan ama pazartesiye kadar bu korku beni yer bitirir. Kurtaj sonrasi boyle mi oluyor yoksa anormal bi durum icersinde miyim lutfen bi sey soyleyin :-(

Arkadaslar selam,
Maalesef 8 ekimde bebegimin kalbi durmasi sebebiyle kurtaj oldum. Kanama iki gun surdu sonra lekenmeler devam etti. Lekelenmeler de bittikten sonra her sey normale donmusken dun yine kanama basladi ve ben korkuyorum pazartesi icin randevu aldim doktordan ama pazartesiye kadar bu korku beni yer bitirir. Kurtaj sonrasi boyle mi oluyor yoksa anormal bi durum icersinde miyim lutfen bi sey soyleyin :-(
Merhaba size kimse yardımcı olmamış ama inşallah girip görürsünüz. Bendede aynı şekilde 27. Gün bgun kurtajdan sonra .kanama kesilmedi. Sizin nasıl.oldu

Back