- 26 Şubat 2024
- 245
- 46
- 23
Merhaba hanımlar 1.5 yıllık evliyim. 6-7 aydır bebek icin uğraşıyorduk ama olmadı tam doktora gidecektik ki gebe olduğumu öğrendim. Beta 74 ile öğrendim bir hafta sonra tekrar tahlil verdim ve 1157 lere yükselmişti. Doktora randevu almıştım ama gitmek nasip olmadı iki üç günlük kanamam oldu ilk başta azdı yerleşme kanaması diye düşündüm sonra ayağa kalktığımda yürümeye başladığımda aşırı yoğun bir şekilde kanamam oldu pıhtı şeklinde akıntım ile birlikte. Hastaneye gittik düşük yapıyorsun diyerek yatırdılar ve kürtaj oldum sonunda şu an 1.5 ay geçti üstünden özel hastanede bir doktora gittim trombofili testi protein s,c antrombin vs bir sürü test yapıldı ve sonucunda kanımda pıhtılaşma olduğu tespit edildi. Ayriyeten hsg de çekildim bugün 10. Gün doktor ilişki yasak dedi fakat yumurtlama donemime denk geldiği için kaçırmak istemedim açıkçası şu an da sağ kasığımda karıncalanma sızı gibi bir his var aynı şekil belime de vuruyo hamile olabilir miyim diye şüpheleniyorum ve istiyorum da açıkçası çünkü ilk gebeliğimdi malesef kaybettim ve tekrardan istiyorum. Hsg sonrası gebelik şansı artar diye çok duydum benle ayni durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?