Kürtaj ve hemen ardından boşanmak..

bikahvebana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
506
279
Yakın zamanda açtığım konuyu okuyanlar olmuştur. Hamileyim çok yeni ve boşanmayı düşünüyorum. Çocuk aldırma tecrübesi olanlar ve özellikle 2018'de aldıranlar yardım edin. Yasal süre nedir, eş rızası lazım mı? Çok acı çeker miyim? Hemen ardından boşanmayı düşünüyorum. Eşimden yana ümidim kalmadı. Bu fikirleri eşimle paylaşamadım henüz çünkü arayıp sormuyor annemin evindeyim...

Bebek kac haftalik ?
Kurtajda aci cekmezsiniz , yasal sure 10 hafta yanlis bilmiyorsam emin diilim ve es imzasi isteniyor
Esiniz biliyor mu hamile oldugunuzu?

bu konuyu buraya açmak taşlanmaya hazırım demekle aynı anlamda maalesef

boşama sebebiniz nedir?hamile kalmadan önce de var mıydı sorunlarınız? yani kurtarılacak bir evlilikse bebeğinize kıymayın derim ama değilse tabiki en doğru kararı siz vereceksiniz

Eşinizden boşanında çocuğu neden aldırıyorsunuz? Burada bir sürü konu okuduk babasız çocuk büyüten, bilhassa büyütmek isteyen, sperm bankalarını kullanmak isteyen üyeler gördük. Neden eşinizin ve sizin anlık zevkinizin bedelini bebek ödesin?

sağlık sorunlarından bebeğin sağlıksız oluşundan yapılan kürtajları kimse taşlamaz ama sorunlu bir birliktelik varsa ya beraber olmayacaksın ya da kırk kat korunacaksın ,kocamla kavga ettim boşanıcam daha haberi yok ama kürtaj olucam diyeni taşlamıyorsan Allahtan korkup kimseyi yargılamamak için taşlamayacaksın.

sağlık sorunlarından bebeğin sağlıksız oluşundan yapılan kürtajları kimse taşlamaz ama sorunlu bir birliktelik varsa ya beraber olmayacaksın ya da kırk kat korunacaksın ,kocamla kavga ettim boşanıcam daha haberi yok ama kürtaj olucam diyeni taşlamıyorsan Allahtan korkup kimseyi yargılamamak için taşlamayacaksın.

öneri sunmak öfkeni belirtmek kızmak ayrıdır taşlamak ayrı

mesela ben kendimde hiç bir kulu taşlayacak yetkiyi,cesareti ve haddi görmüyorum

Eşinizden boşanında çocuğu neden aldırıyorsunuz? Burada bir sürü konu okuduk babasız çocuk büyüten, bilhassa büyütmek isteyen, sperm bankalarını kullanmak isteyen üyeler gördük. Neden eşinizin ve sizin anlık zevkinizin bedelini bebek ödesin?

Onunla bir bağım kalsın istemiyorum ve çocuğum babasız büyüyecek bana hesap soracak. Onu zor bir hayata mahkum etmek istemiyorum. Kafam çok karışık çünkü o kadar yanlış geliyor ki bana bir cana kıymak....

Taslanacak bir durum yok. Kadin bastan o bebegi kendi istememiş ki. Eşi istemiş ve öyle ikna olarak hamile kalmis. Simdi eş gitti ve onun rizasi icin yapılmış cocuk da gitmeli.Adaletli mi? Hayir. Sonuç olarak kendi hayatını yönetememenin bedelini başkasına kesmek.bundan hariç:
Kürtaj hakkında gidip doktorunuza danisin. O sizi yonlendirecektir.

"Konu sahibi eğer sen eşimle boşanmak üzereyim ve küçük bebeğim var" diye konu açsa idin burada hepimiz "bu evlilikte bir de çocuk mu doğurdun?" diyecektik sana.

Eğer eşinden kesin ve kesin boşanacaksan ya da boşanmazsan eşinle olan sorunların devam edeceğini düşünüyor ise "o çocuğun vebalini alma" derim.

Kolay değil öyle tek başına çocuk büyütmek. Bir çocuk en iyi mutlu bir ailede büyür.

Konu sahibi çocuğu aldırayım mı diye sormamış. Süreç nasıl işliyor demiş. Bırakalım da kendisiyle ilgili kararı kendisi versin. Eş rızası olmalı diye biliyorum ben, bir de 10 haftayı geçmeyecek. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim size.

X