- 28 Kasım 2017
- 4
- 0
- 32
- Konu Sahibi birtalihsizlikvar
Lütfen yargılamayın ve büyük konuşmayın... Hayatımın en kötü dönemini yaşıyorum. Uzun süredir görüştüğüm bir sevgilim vardı hem ilkimdi hem evleneceğim adamdı yani ben öyle sanıyordum... Aramızda mesafe olduğundan ya o benim yanıma gelirdi ya ben onun. En son birlikteliğimizden sonra mantar şikayetlerim başladı gidip kontrol oldum doktor bana ısrarla antibiyotik kullandın mı ya da partnerin başkası ile birlikte oldu mu diye sordu yok dedim. Muayenede sadece çatlamamış yumurta gördü ayrıca mantar tanısı koyuldu. Her neyse olaydan sonra sevgilimin haftasonu gelmesini istedim geldiğinde olayı anlattım doktorun bana onun başkası ile olup olmadığını sordum. Büyük bir kavga yaşadık, ben zaten seninle evlenmezdim peşimde senden çok var sana mı kaldım gibi sözler sarfederek çıktı gitti. Her yerden engelledi ve evet hayatında başka biri hatta birleri varmış. Başka bir hattı, telefonu varmış. İkimiz de çalışan kendi evleri olan insanlarız ama bir kez olsun farketmedim. Reglim 3 gün gecikti. Kendimi berbat hissediyorum, ağlamaktan bi hal oldum. Çocuk şu dünyada istediğim en çok şeydi ama böyle bir başıma ne yaparım bilmiyorum. Hayatımı mahvetti. Ailem bu yaptığımı hak edecek insanlar değiller, baştan sona rezil bir durum. Jinekolog muayenede doktor gebelik demedi ama 1 hafta olmuştu ilişkinin üzerinden... İstanbul’da değilim böyle bir durum olursa kürtaj yaptırmak zorunda kalacağım ama zerre kadar istemiyorum. Tek hayalim onunla mutlu bir yuvamızın olmasıydı. Canım çok yanıyor. Gerçekten anlatabileceğim kimsem Yok.