• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj sontası 24.gün adet olmak normal mi..tedirginim.

helena17

KûnFeYekûn..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
2.965
1.437
198
29 temmuz bayramın 2.günü lekelenmem başladı taa ki 7ağustos gününe kadar ağrıyla beraber bebeğim aktı gitti bedenimden akşam 8 de...acile gittik kanamam çoktu..yatış verdiler ertesi gün kürtaj yaptılar kalanları..bugün 24. gün ve adet oldum sizce normal mi arkadaşlar..bu benim 4 yıllık evliliğimde 4.kaybım...dış gebelik ve 3 düşük artı kürtaj..anne olmayı o kadar çok istiyorum ki gözleri gözlerime bakan annem diyen cennet kokulu yavrularım gelin artık dinsin gözyaşlarım bitsin babanızla benimle hasretim...özletmeyin kendinizi allah aşkına gelin cennet kokulu evlatlarım...

Allahıım tez zamanda yüzünü güldürsün. İnşaallah tez zamanda alırsın eşin ile o güzel haberi. Rabbim seni korusun. Allahım sana cennet kokulu yavrulardan nasip etsin inşallah...

Allahıım tez zamanda yüzünü güldürsün. İnşaallah tez zamanda alırsın eşin ile o güzel haberi. Rabbim seni korusun. Allahım sana cennet kokulu yavrulardan nasip etsin inşallah...
Amin sağol içten duan için.

Ne demek. Ben de çok istiyorum. Allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürür inşaallah.
Kaç yıllık evlisin...tedavi falan yaptın mı.benim 4 aşılama olumsuz ardından dış gebelik rahim filmi 2 düşük ocak 2014 histereskopi nisanda olumsuz tüp bebek haziranda kendiliğinden gebe kaldım oda düstü en son.

Kaç yıllık evlisin...tedavi falan yaptın mı.benim 4 aşılama olumsuz ardından dış gebelik rahim filmi 2 düşük ocak 2014 histereskopi nisanda olumsuz tüp bebek haziranda kendiliğinden gebe kaldım oda düstü en son.

Umudunu hiç yitirme. İnşaallah bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün. Ben 6 aylık evliyim ama 6 aydan beri de deniyoruz. Ben evlenmeden önce de çok bebek isterdim evlendikten sonra da değişmedi. hiç korunmadım 6 aydır hiç bir gelişme yok. Doktor klomen verdi bakalım.

Umudunu hiç yitirme. İnşaallah bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün. Ben 6 aylık evliyim ama 6 aydan beri de deniyoruz. Ben evlenmeden önce de çok bebek isterdim evlendikten sonra da değişmedi. hiç korunmadım 6 aydır hiç bir gelişme yok. Doktor klomen verdi bakalım.
Benim ilk zamanlarım da öyleydi.hiç korunmadım.1 yılın içine girmeden başladım tedavilere..allah hepimize yardım etsin.

Back