• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrasında ne yapılmalı

İki gün önce zorlu bir kürtaj yaşadım. 7.haftada durmuş meleğimin kalbi. Kürtaj olan arkadaşlar ne zaman tekrar adet oldunuz ve ne kadar kendimi dinlendirmem gerekiyor. Doktorum bir ay dedi ama aynı şeyleri yaşayan tecrübeli birileri de varsa bilmek isterim..:KK61:
Mrb cnmm bende 8 haftalıkken kürtaj oldum ve kürtajdan en fazla 15 gün sonra tekrar çocuk denemeye başladık biz. Bu süre zarfın da iki ay folik asit kullandım. Kürtajın 50.günü adet oldum ikinci adetim 20 gün gecikti üçüncü adetim tam vaktinde oldu şuan dördüncü adetimi beklyrm.. Denemeye devam ediyrz hayırlısı artık.. Rabbim bekleyen herkese hayırlısını nasip etsin inşallah🤗

Mrb cnmm bende 8 haftalıkken kürtaj oldum ve kürtajdan en fazla 15 gün sonra tekrar çocuk denemeye başladık biz. Bu süre zarfın da iki ay folik asit kullandım. Kürtajın 50.günü adet oldum ikinci adetim 20 gün gecikti üçüncü adetim tam vaktinde oldu şuan dördüncü adetimi beklyrm.. Denemeye devam ediyrz hayırlısı artık.. Rabbim bekleyen herkese hayırlısını nasip etsin inşallah🤗
Geçmiş olsun. Doktor bana bir adet gördükten sonra baslayabilirsin dedi. inşallah olur artık senin de. Bazı yerlerde 3-6 ay da yazıyor . Allah herkese gönlündekini versin inşallah

Canim ne yazıkki ikinci kurtajimi persembe gunu okdum 😔 soyle bir durum herkesin durumu farklidir mesela benim oncekinde kanamam sadece bir gun oldu gecti ve tam tarihten 30 gun sonra adet oldum bundada ayni sekilde sadece birgun kanamam oldu simdi gelmiyor ama arkadasimda kanamasi gunlerce surmustu senin simdi sadece yapman gereken eger cok kanaman ve cok parca geliyorsa doktora basvurman gerek ve eger elinde imkan varsa neyden oldugunu arastirmaya git ben gitmedim seni uzmek istemem ama ikinci dusugumu yaptim ve doktor buyuk ihtimalle kan pihtilasmasi var dedi ve arastirmaya git 1 ay sonra dedi kendini uzme herkesin basina geliyor ne yazikki
Ikinci gebelikte kan sulandırıcı ilaç başlattılar mi

Back
X