- 12 Eylül 2020
- 83
- 40
- 3
- Konu Sahibi Guness aknc
-
Merhaba 30-40 gün arasında adet görülüyor. Bazıları daha erken de olabiliyor ama max 40 gün. 40 günden sonrası için doktora gidin deniliyor. Ne kadar korunulacağına ilişkin bilimsel bir veri yok. Doktorunuzu dinlemenizi tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun. Bu kötü günler geçecek merak etmeyin. Biraz sabır..Yardım edecek kimse yok mu ya
Çok teşekkür ederim. Doktorum bir hafta sonra kontrol dedi ve bir ay da beklememi söyledi . Ekstra bi bilgisi olan var mıdır amaçlı sordum. Tekrar teşekkürlerMerhaba 30-40 gün arasında adet görülüyor. Bazıları daha erken de olabiliyor ama max 40 gün. 40 günden sonrası için doktora gidin deniliyor. Ne kadar korunulacağına ilişkin bilimsel bir veri yok. Doktorunuzu dinlemenizi tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun. Bu kötü günler geçecek merak etmeyin. Biraz sabır..
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun 2018 kasım ayında bende sizin giibi 8 haftalık kalbi duran evladımı aldırdımİki gün önce zorlu bir kürtaj yaşadım. 7.haftada durmuş meleğimin kalbi. Kürtaj olan arkadaşlar ne zaman tekrar adet oldunuz ve ne kadar kendimi dinlendirmem gerekiyor. Doktorum bir ay dedi ama aynı şeyleri yaşayan tecrübeli birileri de varsa bilmek isterim..
Şu an hemen hamile kalmak kaldığınız yerden devam etmek istiyorsunuzdur. Sizi anlıyorum. Ben de böyle hissetmiştim. Temmuzda düşük yaptım ve kürtaj oldum. Doktor iki adet bekle dedi. İki adet beklemek bana zul gelmişti. 1 adet sonrası korunmayı bıraktığım halde Şimdi 3. Adetimi bile oldum. Yani mümkün değil biliyorum ama biraz akışına bırakın. Bırakmasanız da hayat bırakıyor zaten. Bugünler geçecek merak etmetinÇok teşekkür ederim. Doktorum bir hafta sonra kontrol dedi ve bir ay da beklememi söyledi . Ekstra bi bilgisi olan var mıdır amaçlı sordum. Tekrar teşekkürler♥Allah razı olsun
Çok iyi anlıyorum seni24 gün oldu kızımı kaybedeli.. Bana da doktorum normal hayatına dönebilirsin dedi ama benim 15 gün kadar ara ara ağrım oldu.. Dün spor yapayım dedim ağrım oldu hemen yapamadim. Bence dinlen cnm bi süre.. Doktorum bana da en geç 40 gün sonra adet olursun dedi..
3. Adet ve olmadı bi şeyler değil mi sizinŞu an hemen hamile kalmak kaldığınız yerden devam etmek istiyorsunuzdur. Sizi anlıyorum. Ben de böyle hissetmiştim. Temmuzda düşük yaptım ve kürtaj oldum. Doktor iki adet bekle dedi. İki adet beklemek bana zul gelmişti. 1 adet sonrası korunmayı bıraktığım halde Şimdi 3. Adetimi bile oldum. Yani mümkün değil biliyorum ama biraz akışına bırakın. Bırakmasanız da hayat bırakıyor zaten. Bugünler geçecek merak etmetin
Geçmiş olsun. Umarım ben de olurum en kısa zamanda Allah isteyen herkese versin inşallah.Merhaba bende gecen ay bos gebelikten kurtaj oldum 28 gun sonra adet oldum doktorum ilk adet olduktan sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi kontrolde ben bu ay dinlenip insallah kasim yada aralik ayina hamilelok dusunuyorum rabbim nasip ederse
Maşallah Allah bağışlasınMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun 2018 kasım ayında bende sizin giibi 8 haftalık kalbi duran evladımı aldırdım
Çok acı biliyorum ölüyorum sandım kendime gelemeidm . Ama inanın geçicek ♥ Dua edin
35. Gün rgl oldum .
dpktprum 1kere regl gör sonra korunmayı bırak dediği için aynen öyle yaptım o ay kimyasal gebelil geçirdim diğer ay kızıma hamile kaldım.
şuan kızım11.5 aylık .
rabbim sizede nasip etsin .
hatta şöyle de bir haber vereyim yine hamileyim ..
lütfen karamsarlığa kapılmayın . Her şerde bi hayır vardır sürekli bunu söyleidm ben o zamanalr .
Çabuk olması önemli değil sağlıklı olsun canım. Yaşın da gençse güç dert etme.3. Adet ve olmadı bi şeyler değil mi sizininşallah olur en kısa zamanda. Çok kotu günler Allah beterinden korusun
Lütfen bol bol dua edin . Sadece hayırlısını isteyin inanın kğrtajdan sonra hamile kaldığımda o koltukta kalp atışını dinlemeye gittiğimde ölyorum sandım . O anı hala unutamam . Her muayene öncesi ilk önce kalp atılı duymak istedim. Bütük bir travma yaşamayan anlayamaz sizi inanın çok iyi anlıyorum .Maşallah Allah bağışlasınben yorgun hissediyorum şimdiden ve korkuyorum yine aynı şeyi yaşarsam diye. Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
İçim yandıLütfen bol bol dua edin . Sadece hayırlısını isteyin inanın kğrtajdan sonra hamile kaldığımda o koltukta kalp atışını dinlemeye gittiğimde ölyorum sandım . O anı hala unutamam . Her muayene öncesi ilk önce kalp atılı duymak istedim. Bütük bir travma yaşamayan anlayamaz sizi inanın çok iyi anlıyorum .
rabbim içinize ferahlık versin
27 yaşındayım geç değil ama aynı şeyleri yaşarım korkusu var işte .Çabuk olması önemli değil sağlıklı olsun canım. Yaşın da gençse güç dert etme.
Canim ne yazıkki ikinci kurtajimi persembe gunu okdumYardım edecek kimse yok mu ya
Çok güzel yazmışsın inşallah o güç kuvveti bulabiliriz kendimizde çok sağolunİnan ki ben daha sonra bazı arkadaşlarla tanışdıkça kendi acımın hiçbirley olduğu u anladım . Şuan anlamanız imkansız biliyorum. Saçmalıyor bu kadın diceksiniz. Ama inanın ki 8. Hafta da gitmesini şülür edin ya 30-38 lerde kopsaydı sizden ? Ya doğduğunda kaybetseydiniz? Rabbim neylerse güzel eyler . sığının ona eminim sizin için çok güzel günler hazırlanıyor
Ben de Çarşamba oldum. Çok geçmiş olsun sana da Allah sabır versin küçük de olsa insan üzülüyor çokCanim ne yazıkki ikinci kurtajimi persembe gunu okdumsoyle bir durum herkesin durumu farklidir mesela benim oncekinde kanamam sadece bir gun oldu gecti ve tam tarihten 30 gun sonra adet oldum bundada ayni sekilde sadece birgun kanamam oldu simdi gelmiyor ama arkadasimda kanamasi gunlerce surmustu senin simdi sadece yapman gereken eger cok kanaman ve cok parca geliyorsa doktora basvurman gerek ve eger elinde imkan varsa neyden oldugunu arastirmaya git ben gitmedim seni uzmek istemem ama ikinci dusugumu yaptim ve doktor buyuk ihtimalle kan pihtilasmasi var dedi ve arastirmaya git 1 ay sonra dedi kendini uzme herkesin basina geliyor ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?