- 15 Eylül 2023
- 386
- 94
- 18
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 29 ocak bende kürtaj olmuştum 8 haftalık, 3 ay 6 ay değil, sadece enfeksiyon açısından 2 hafta cinsel ilişki yasağı yeterli demişti doktorumMerhaba kızlar dün maalesef kürtaj oldum bugün taburcuyum kürtajdan sonra 2 ay cinsel ilişki yasak denmiş eşime 6 ay da korunun demiş bana çok uzun geldi bunlar ilişki için iki hafta bebek için 3 ay diyor çoğu yerde doktorlar ne demişti size yaşayanlar yorum yaparmısınız
Çok geçmiş olsun sizede bu arada Allah en doğru zamanda yerini doldursunMerhaba kızlar dün maalesef kürtaj oldum bugün taburcuyum kürtajdan sonra 2 ay cinsel ilişki yasak denmiş eşime 6 ay da korunun demiş bana çok uzun geldi bunlar ilişki için iki hafta bebek için 3 ay diyor çoğu yerde doktorlar ne demişti size yaşayanlar yorum yaparmısınız
Yani evet bencede çok asistan doktor söylemişti güvenmiyorum bende bir iki hafta yeterli gibi sizede geçmiş olsunÇok geçmiş olsun
18 haftalık kürtajımda bile kanama bitince ilişki oldu bizde bi sıkıntı da olmadı enfeksiyon riski için söyleniyor ama kanama bitince enfeksiyon riski kalmıyor 2 ay çok söylenmiş
Bencede 2 hafta yeterli eminmisin diye eşime kaç kez sordum 2 ay dedi her yerde iki hafta yazıyor asistandı söyleyen bence karıştırdı yani tekrar gideceğim doktora çocuk için ne zaman deneyebilirsiniz demişti doktorMerhaba 29 ocak bende kürtaj olmuştum 8 haftalık, 3 ay 6 ay değil, sadece enfeksiyon açısından 2 hafta cinsel ilişki yasağı yeterli demişti doktorum
Sizede geçmiş olsun sağolunÇok geçmiş olsun sizede bu arada Allah en doğru zamanda yerini doldursun![]()
Başınız sağolsun. Zaten kanamanız olacak sonra regli olacaksınız derken 1-1.5 ay geçmiş olacak. Onun haricinde bana da 6 ay korun vücut toparlasın en az 2/3 kere regli ol düzenin otursun dediler. Sağlıklı bir gebelik içinMerhaba kızlar dün maalesef kürtaj oldum bugün taburcuyum kürtajdan sonra 2 ay cinsel ilişki yasak denmiş eşime 6 ay da korunun demiş bana çok uzun geldi bunlar ilişki için iki hafta bebek için 3 ay diyor çoğu yerde doktorlar ne demişti size yaşayanlar yorum yaparmısınız
Bana 2 hafta ilişki yasak 2 ay korun dedi doktor lohusa durumu oluşuyor rahmimizde ister istemez hem enfeksiyon açısından hemde onun toparlanması sağlıklı bir gebelik yaşamak için böyle süre vermişti. Ama şey farkı olabilir mesela kaç haftalıkken kürtaj oldunuz benim 6+5 te kalbi durduğu için oldum sizin ki daha büyükse eğer belki o yüzden böyle denmiş olabilirMerhaba kızlar dün maalesef kürtaj oldum bugün taburcuyum kürtajdan sonra 2 ay cinsel ilişki yasak denmiş eşime 6 ay da korunun demiş bana çok uzun geldi bunlar ilişki için iki hafta bebek için 3 ay diyor çoğu yerde doktorlar ne demişti size yaşayanlar yorum yaparmısınız
2 ay sonra demiştiBencede 2 hafta yeterli eminmisin diye eşime kaç kez sordum 2 ay dedi her yerde iki hafta yazıyor asistandı söyleyen bence karıştırdı yani tekrar gideceğim doktora çocuk için ne zaman deneyebilirsiniz demişti doktor
Benim küçüktü 6 haftalık var yok zamana göre ama kese 5 mm sadece büyümediBana 2 hafta ilişki yasak 2 ay korun dedi doktor lohusa durumu oluşuyor rahmimizde ister istemez hem enfeksiyon açısından hemde onun toparlanması sağlıklı bir gebelik yaşamak için böyle süre vermişti. Ama şey farkı olabilir mesela kaç haftalıkken kürtaj oldunuz benim 6+5 te kalbi durduğu için oldum sizin ki daha büyükse eğer belki o yüzden böyle denmiş olabilir
Bende tekrar kontrole gittiğimde soracağım bu kadar süre çok fazla geldi teşekkür ederimmerhaba cok gecmis olsun oncelikle basınız sag olsun1 hafta once 9 haftalık hamileyken kurtaj oldum kanama bitene kadar cinsel iliski yasak dedi 2 doktorum biri 2-3 ay sonra digeri de 1 adet sonrası tekrar cocuk deneyebilirsin demisti tabi kontrol sonrası enfeksiyon gibi riskler yoksa
En az 3 ay bebek için beklerim tabiki yaşadıklarım çok ağır geldi bir daha cesaret etmeme zaman olacak kanamam neredeyse yok şuanda kürtaj sonrası çok kanamam olmadıBaşınız sağolsun. Zaten kanamanız olacak sonra regli olacaksınız derken 1-1.5 ay geçmiş olacak. Onun haricinde bana da 6 ay korun vücut toparlasın en az 2/3 kere regli ol düzenin otursun dediler. Sağlıklı bir gebelik için
Anladım aşağı yukarı aynı kendinize zaman tanıyıp toparlanın sonra inşallah en güzel vakitte sağlıklı bir şekilde güzel haberler alın inşallahBenim küçüktü 6 haftalık var yok zamana göre ama kese 5 mm sadece büyümedi
Merhaba geçmiş olsun canım. Benim 19 haftalikti doktor 3 ay korunma verdi ilişkiye de kanama azalınca dedi yani 15 gün kadar oluyor o daMerhaba kızlar dün maalesef kürtaj oldum bugün taburcuyum kürtajdan sonra 2 ay cinsel ilişki yasak denmiş eşime 6 ay da korunun demiş bana çok uzun geldi bunlar ilişki için iki hafta bebek için 3 ay diyor çoğu yerde doktorlar ne demişti size yaşayanlar yorum yaparmısınız
Çok geçmiş olsun bende 1 ay önce kürtaj oldum 19 haftalikti ama kanamam hala bitmedi sizin ne kadar sürmüştüÇok geçmiş olsun
18 haftalık kürtajımda bile kanama bitince ilişki oldu bizde bi sıkıntı da olmadı enfeksiyon riski için söyleniyor ama kanama bitince enfeksiyon riski kalmıyor 2 ay çok söylenmiş
Ben daha dün oldum bugün kanamam yok sayılır çok az olduÇok geçmiş olsun bende 1 ay önce kürtaj oldum 19 haftalikti ama kanamam hala bitmedi sizin ne kadar sürmüştü
Teşekkür ederim inşallahAnladım aşağı yukarı aynı kendinize zaman tanıyıp toparlanın sonra inşallah en güzel vakitte sağlıklı bir şekilde güzel haberler alın inşallah![]()
Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun bende 1 ay önce kürtaj oldum 19 haftalikti ama kanamam hala bitmedi sizin ne kadar sürmüştü