Kürtaj sonrası

ebruuli04

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
138
79
13
Kızlar merhaba.12 haftalık bebeğimi kistik higroma ve trizoma 18 var diye kaybettim çok acı çekiyorum kaç gündür mahvoldum çok zormuş Allah kimsenin başına vermesin evladıyla sınamasın umudunu yıkmasınkürtaj sonrası 1 gün hafif kan geldi ama sonra durdu yani peçeteye silince çok hafif geliyor.3.günüm bugün.Herhangi bir ağrı vs de yok.Ama kontrole gittim içerde kan var bunun atılması gerek ama akar dediler nasıl akacak bu başına gelen var mı nolur yardım edin Allah rızası için

Aynı durumları yaşadım, kürtaj oldum biyopsiye yolladım trizomi geldi sonuç, kürtajdan sonra hiç kanamam olmamıştı ağrımda olmadı, bir hafta sonra kontrole gittiğimde dr kan içerde birikmiş duruyor diye rahim ağzına çubuk gibi bir şey ufak bir işlem yaptı muayene eder gibi, o gün akşam kanamam başladı ertesi gün öğlene kadar sürdü sadece, tekrar kontrole gittiğimide biraz daha var kan ama o artık adetle temizlenir dedi bende bekliyorum

Geçmiş olsun Allah sonraki evlatlarınızı bağışlasın çok zor yaşayan bilir insanın canı gidiyor.Bana da müdahale edeceklerdi ama kürtajım zor geçti çok kanamam olmuş.Biraz bekle gelir o kan dedi ama ne ağrım var ne kanamam içerde kan birikmesi iyi bir şey değil rahim için.Adaçayı içtim o kanamayı arttırıyor diye ama hiç gelmiyor

Amin İnşallah hepimiz için Allah kucağımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah stres yapmayın belkide strestende olabilir, benim dr çoğu kişide kanama olmuyor normal demişti, önemli olan kist olmamasıymış çok içerde kalırsa biriken kanın kist olma riski varmış. İçiniz rahat edecekse bir daha gidin kontrole gerekirse sizede aynı şeyi yapıp en azından azda olsa kanama olmasına yardımcı olsunlar. Normal vajinal muayene gibi hissetmiyorsun bile. Bide daha erkenmiş sizin 3.gününüz kürtajdan sonra. Bana dr kürtaj olduğum gün 3-4 gün içinde olur kanaman demiştide olmamıştı. Sizin belki yarın öbürgün olur. İçinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…