Kürtaj sonrası

kdrayn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
185
21
24
Mrb kürtaj sonrası göğüs açınız kaç gün yada kaç hafta sonra gecdi acaba bilgisi olan benimle paylaşabilir mi

Göğsün acıyor ve şiştiyse bir doktora görün belki süt gelmiştir ilacı var içiyorsun geçiyor hemen

Mrb kürtaj sonrası göğüs açınız kaç gün yada kaç hafta sonra gecdi acaba bilgisi olan benimle paylaşabilir mi
Merhaba, 23 Ekim'de kalp durması nedeniyle kürtaj oldum, göğüs şişkinliğim ve ağrısı iki hafta sonra kayboldu.

Göğüs acim gecdi fakat bugjn 15.gun ve kanama var adet sancısı sekilnde bu anormal mi
Ben vakumlu kürtaj oldum kanamam 5 gün kadar sürdü lekelenme şeklinde daha sonra durdu, hiç ağrım da olmadı. Kontrole gitmediniz mi henüz ? Kanlanma alanları mevcutsa kanamanın ve ağrının olmasi doğal, enfeksiyon riskini de göz ardı etmemek gerek ama

Araya hafta sonu girdiği için gidemedim pazartesi gidicem

Merhaba gittiniz mi doktora ne dedi. Kac gun sonra cagirmisti. Benimki 20 gun sonra gel dedi ilk muayeneye ama hala agrilarim var.
Evet gittim pazrtesi günü bir sorun gözükmüyor dedi zaten benim haftam küçük olduğu için parça vs kalma olasılığı pek yokdu kanamada durdu zaten 1,2 gündür devam etmiyor ilaç filan bişey vermedi zaten zamanla rayına oturur inşallah herşey

İnşallah. Allah hepimize yeniden saglikla kolaylikla evlat sahibi olmayi nasip etsin. Iliski ile alakali veya yeniden bebek düşünme ile alakali ne söyledi ?
Kanaman kac gun sürdü birde ağrın oluyor muydu ?

İnşallah. Allah hepimize yeniden saglikla kolaylikla evlat sahibi olmayi nasip etsin. Iliski ile alakali veya yeniden bebek düşünme ile alakali ne söyledi ?
Kanaman kac gun sürdü birde ağrın oluyor muydu ?
Çocuk için istediğin zaman baslayabilirsin dedi ama ben henuz kendimi hazir hissetmiyorum piskoloji olarak o ayrı konu kürtajı ilk oldugumda 2 gün leke şekilde kanamam oldu ve bitti o sıra biraz ağrım oluyordu sonra aradan 14 gün gecdi ilk ilişki oldu ondan 2 gün sonra gene hafif kanama oldu oda 3 gün falan sürdü bitti suanlik gelen giden bişey yok bakalım zaman neyi gösterecek sizinde aslında ustunten baya geçmiş kaç haftalikti sizinki

Yok benim henüz cok yeni daha 5 gün oldu kurtaj olalı ben. Hatta 4 diyelim. Doktor 20 gun sonra kontrole ve patoloji sonucuna cagirdi. 3 hafta iliski önermedi. 3 ay da korunma tavsiye etti. Ama ben 20.gun kontrolünde doktora sorcam yeniden bebegi ne zaman düşünebiliriz diye. Benim agrim var hala. Kanamam da arada artip arada azaliyor. Ilk iki gün o kadar agri yoktu ama 2 gündür agrim var. 13 haftalikti benim bebegim evde düşük yaptim.

Ozaman ağrınızın olması çok doğal haftanizda benden çok oyuzden korunma vermiş olabilir ilişkide iltihap vs kapmayin diye veriyor benimde 12 güne kadar hafif batma tarzinda ağrılarım oluyordu hijyene dikkat etmeye çalışın duş alırken vs Allah yardımcınız olsun

Olabilir bilmiyorum ki. 13 hafta baya belirgin büyük bebekti elime dogdu. Rahimde ona göre daha büyümüştür iyi olmasi ona gore zaman alacaktir heralde. Hic bilmiyorum ki ne olcak hayatimda. 3 hafta sonra zaten kontrol var o zaman doktora sorcam bakalim ne önerecek. Allah büyüktür insallah bize de cabucak nasip olur...
Dus ayakta aldim daha 1 kez. Dus almaya da korkuyorum zarari olur mu diye

İnşallah bain önce atlatirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…