Kürtaj Sonrası

Merhaba. Ben 20 kasımda kürtaj oldum bebeğimi kaybettim. Aralık ayının 3.4 übe kadar da lekelenme yaşadım. Sonra 1 hafta durdu tekrar 3.4 gün oldu lekelenme. Sonra gene 1 hafta geçti dün gene başladı lekelenmem. Adet oluyorum sandım ama çoğalmıyor çamur gibi geliyor. Sizler ilk adetinizi nasıl gördünüz. Acaba bu yaşadıgım durum normal mi kürtajdan sonra 35. Günüm bugün

Her bünye farklıdır benim yaklaşık 15- 20 gün kadar lekelenmem oldu son zamanlarda siyaha dönüktü. Ardından yanlış hatırlamıyorsam 30-35. Günler arası adetim başladı. Ardından 1-2 gün oynamalarla normale döndü.

Benim dün tekrar başladı lekelenmem ama adete dönmüyor aynı devam ediyor çamur gibi. Bel ağrım var sadece. Doktoru da değiştirdiğim için yanıt bulamadım kötü birşey yoktur inşallah sürekli leke görmekten bıkıyor insan. İlk adetiniz normal mi gelmişti

Normal gelmişti. Evet insanın moralini bozan bir durumdu her defasında kanama lekenme görmek. İsterseniz farklı bir doktora daha muayene olun.

Normal gelmişti. Evet insanın moralini bozan bir durumdu her defasında kanama lekenme görmek. İsterseniz farklı bir doktora daha muayene olun.
Çok teşekkür ederim cvpladıgınız için. Evet muayeneye gidicem saolun

Kurtaj vakumlami oldunuz kazıma yontemiylemi

Kurtaj vakumlami oldunuz kazıma yontemiylemi
Vakum değil normal kürtaj oldum kazıma dediğiniz sanırım.. Bu arada ben iki kaybımın peşinden de kürtaj oldum.. İkincisini normal doğumla kaybettim ama peşinden kürtaj da oldum..

Vakum değil normal kürtaj oldum kazıma dediğiniz sanırım.. Bu arada ben iki kaybımın peşinden de kürtaj oldum.. İkincisini normal doğumla kaybettim ama peşinden kürtaj da oldum..
Evet benimde 22 haftalık bebeyimi antibiyotik vererek normal doğurdum ama plasanta susuzluktan rahime yapıştığı icin kurtaj yaptılar beni malisef sizin içerde parca mi kaldıra kurtaj oldunuz birdaha

Evet benimde 22 haftalık bebeyimi antibiyotik vererek normal doğurdum ama plasanta susuzluktan rahime yapıştığı icin kurtaj yaptılar beni malisef sizin içerde parca mi kaldıra kurtaj oldunuz birdaha
Canım ben sadece bebeğimi doğurabildim plesenta gelmedi dediler.. Kürtaj yapmamız gerekli dediler plesentayı aldılar.. Ama sizin gibi susuzluktan mı oldu bilemiyorum.. Muhtemelen bende de susuzluktan oldu çünkü benimde suyum aniden gelerek hastaneye yatmıştım..

Evet benimde aynısı oldu bebeği doğurdum plasanta gelmedi yapışmış dediler sonra kurtaj yaptılar aynı benim gibisiniz sizde

Evet benimde aynısı oldu bebeği doğurdum plasanta gelmedi yapışmış dediler sonra kurtaj yaptılar aynı benim gibisiniz sizde
Ne kadar korunmanızı söyledi doktor ve ne kadar zaman sonra hamile kaldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…