Kürtaj sonrası..

Tatli Limon

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
1.418
1.133
83
Zübde-i alemsin sen 💫
Merhaba hanımlar aranızda yeniyim yardımcı olursanız sevirinim. Bir senelik evliyim ve çocuk istiyoruz. Geçen ay 8. Haftada iken kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi durmus. Bugün 32. Günüm ve adet oldum. Kürtaj sonrasında hamile kalanlar nasıl bir yol izledi ya da çocuk için biraz daha beklemeli miyim ? Bu arada pko da var bende.

Canım bende kürtaj oldum biraz bekle zamana bırak çocuğu kafana çok takmak ilk adetin bitsin ikinci adetin de hormonlarıma baktır adetin 3.günü bol bol dua et Allaha bırak ister pko ol ister Baska bir rahatsızlığın olsun bikere nasip eden Rabbim bi daha eder sadece oluruna bırak Allah ol demeden olmuyor çünkü gerisi tırıvırı.

Takmıyorum desem yalan olur hele de o kürtaj acısından sonra hem istiyorum hem korkuyorum kürtajdan sonra gebelik oldu mu sende canım ya da ne kadar bekledin mesela

Bende kürtaj olalı 11 ay oldu ve daha yeni bu ay hamileyim test yaptım bugün pozitif çıktı.ama kürtajın neden acılı oldu ki anestezi yapmadılar mi

Takmıyorum desem yalan olur hele de o kürtaj acısından sonra hem istiyorum hem korkuyorum kürtajdan sonra gebelik oldu mu sende canım ya da ne kadar bekledin mesela
Ben hala gebe kalamadım 3 ay geçti zaten bekleme süresi verdik yakın zamanda başlıycaz inşallah en kısa zamanda nasip olur

Bende kürtaj olalı 11 ay oldu ve daha yeni bu ay hamileyim test yaptım bugün pozitif çıktı.ama kürtajın neden acılı oldu ki anestezi yapmadılar mi
Yaptılar ama benimki baya yapışık ve çok yukardaymis . Yarım saat sürdü ve bittikten sonra da alttan ilaç koydular nolur nolmaz içerde bi şey kalmasın diye. Doktor baya zorlu geçti dedi. Çıktıktan sonra iki buçuk saat kivrandim ne serum ne ağrı kesici fayda etti. Ayrıca hayırlı olsun ne güzel

Cokcok geçmiş olsun sizede.

Hayır hiç korunmadim doktor sadece 3 ay demişti ama 3 ay sonra başlayın dedi. Bizde öyle yaptık 3 aysonra başladık denemeye daha bu ay nasip oldu Allahım dizede nasip etsin isteyen dileyen herkeslere
Amin Allah razı olsun. Bize bir ay bekle dedi. Bir başka arkadaşıma bir ay bekle bile dememişti. Kanaman bitsin hemen başla demişti. Anlamadım ne doğru ne yanlış

Bende sizin gibi 8+2 hastalıkken kürtaj olmuştum 2018 kasım ayında.
doktorum reglden sonra Korunmayı bırakmamı söylemişti. 1 kere daha regl görüp kıızma hamile kalmıştım. Sağlıkla dünyaya geldi . Şimdi 2. Bebeğime hamileyim darısı size inşalllah

Ne güzel Allah tamamına erdirir sağ salim doğar inşallah. Bende pko da var ondan korkuyorum olmazsa diye ya da yine aynı şeyleri yaşarım diye. Çünkü bir senelik evliyim ve korumamama rağmen 10.ayda anca tuttu

Reactions: H E
Merhaba bende senin gibi 8 haftalık kalp sorunuyla kürtaj oldum ilk adetim 29 gün sonra oldum ve tekrar bebek için adetlikten doktora gittiğimde yumurtalık kisti oluşmuş duphaston verdi kist ezici bir adet daha beklemelisin dedi adetle kist atar dedi bakalım bu ay yine değerlendirdim nasıl olucak bilmiyorum

Ne güzel Allah tamamına erdirir sağ salim doğar inşallah. Bende pko da var ondan korkuyorum olmazsa diye ya da yine aynı şeyleri yaşarım diye. Çünkü bir senelik evliyim ve korumamama rağmen 10.ayda anca tuttu
Doktorunuzu dinlemenizde fayda var .
o ne dedi?
bazı doktorlar 3 ay bekleme süresi veriyor .

Çok geçmiş olsun bende de hamile iken vardı küçük bir kist ama sönmüş dedi doktor kendi gidermis. Öyle de oldu zaten. Rabbim tez zamanda hayırlısını versin

Bir adet bekle dedi. Ben de burda gördüm kimisi 3 ay kimisi 1 ay kimisi de hemen ardına hamile kal diyo doktorlar. Neden bu çelişki anlamış değilim
Bende 12nci haftada kurtaj oldum doktorum 3 ay geçsin dedi 4ncu ayda gideceğim kısmetse tedavime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…