• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

H M

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
29.636
En iyi cevaplar
1
86.408
598
3 aylık gebeligim sonlandı
Kurtaj ilk defa oldum oncekileri düşük yapmıştım kendiliginden. Benim sormak istediğim kürtajdan sonra azar kanama yaşamak normalmi ne kadar suruyor? Ne kadar sürede toparladiniz?

Kurtaj ilk defa oldum oncekileri düşük yapmıştım kendiliginden. Benim sormak istediğim kürtajdan sonra azar kanama yaşamak normalmi ne kadar suruyor? Ne kadar sürede toparladiniz?
Canım benim tekrar geçmiş olsun. Bende mart ayında kürtaj olmuştum işlem günü biraz yoğundu sonra azar azar gelmeye başlamıştı bir kaç gün sürmüştü. Lekelenmeler oluyor korkulacak bir durum değil. Çok yoğun ve uzun süre olursan doktora gitmelisin diğer türlü bu şekilde oluyor. İlaç verdiler mi antibiyotik

• Beğen
Reactions: H M
Kürtaj sonrası bir hafta kanama normal görülüyor bende daha uzamıştı onuncu gün doktor tekrar kontrole çağırıyor zaten içerde hemetom yani kan pıhtısı kaldığı öğrenildi tekrar o alındı kürtaj gibi bir operasyonla hemde anestezili olmadan. Çok şükür bitti sonra otuz birinci gün adet oldum mart ayında. Bir hafta normal kanama olması kırk gün içinde de adet görmeniz gerek yoksa rahimde bi terslikten şüphe ediliyor geçmiş olsun 🌺

• Beğen
Canım benim tekrar geçmiş olsun. Bende mart ayında kürtaj olmuştum işlem günü biraz yoğundu sonra azar azar gelmeye başlamıştı bir kaç gün sürmüştü. Lekelenmeler oluyor korkulacak bir durum değil. Çok yoğun ve uzun süre olursan doktora gitmelisin diğer türlü bu şekilde oluyor. İlaç verdiler mi antibiyotik
Sağol canım verdi canim ağrı kesici ile antibiyotik
Vitamin kan ilacı vs.
Çok kanaman olursa acile gel dedi.
Ne zaman toparladin düzene girdin peki.

Kürtaj sonrası bir hafta kanama normal görülüyor bende daha uzamıştı onuncu gün doktor tekrar kontrole çağırıyor zaten içerde hemetom yani kan pıhtısı kaldığı öğrenildi tekrar o alındı kürtaj gibi bir operasyonla hemde anestezili olmadan. Çok şükür bitti sonra otuz birinci gün adet oldum mart ayında. Bir hafta normal kanama olması kırk gün içinde de adet görmeniz gerek yoksa rahimde bi terslikten şüphe ediliyor geçmiş olsun 🌺
İnşallah tekrardan böyle bir durum olmaz temizlenir.
Teşekkür ederim 40 gün içinde adet olmam gerektiğini bilmiyordum.

Sağol canım verdi canim ağrı kesici ile antibiyotik
Vitamin kan ilacı vs.
Çok kanaman olursa acile gel dedi.
Ne zaman toparladin düzene girdin peki.
Bir kaç gün sürmüştü sonrasında kontrole gittim hiç bir sıkıntı yok dedi doktor. Bir sonraki ay biraz gecikmişti adetim. Ama kürtaj sonrası ağrı vs olmadı tabi bu dönemde dinlen ağır kaldırma zorlama kendini canım.

• Beğen
Bir kaç gün sürmüştü sonrasında kontrole gittim hiç bir sıkıntı yok dedi doktor. Bir sonraki ay biraz gecikmişti adetim. Ama kürtaj sonrası ağrı vs olmadı tabi bu dönemde dinlen ağır kaldırma zorlama kendini canım.
İnşallah tabi usutmemeye vs dikkat ediyorum.kurtaj sorasi kötü hikaye çok okunduğu için bide onla uğraşmam diye ümit ediyorum

İnşallah tabi usutmemeye vs dikkat ediyorum.kurtaj sorasi kötü hikaye çok okunduğu için bide onla uğraşmam diye ümit ediyorum
Kendine biraz dikkat et hiç bir şey olmaz öyle düşünme. Bol bol dinlen ilaçlarını da saatinde içtin mi tamamdır.

1 hafta fln kanamam oldu sonra 40. Gün adet oldum.
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin size en yakın zamanda
.

• Beğen
Bende yeni kurtaj oldum cnm yaklasık 10 gün sürdü kanamam şuan 2 gündür de lekelemem oluyor

Bende yeni kurtaj oldum cnm yaklasık 10 gün sürdü kanamam şuan 2 gündür de lekelemem oluyor
Benm hep az az yeni oldum ama hiç çok gelmedi. Hastanedeyken fazlaca gelmişti bebeği düşürünce. Bide kürtajdan sora okadar.

Bazıları 1 günde toparlanıyor benim 10 gün sürdü. Adet ağrıları gibi kasık ağrılarım da vardı.
çok geçmiş olsun canım benim, inşallah çabucak atlatırsın 🤲

• Beğen
Bazıları 1 günde toparlanıyor benim 10 gün sürdü. Adet ağrıları gibi kasık ağrılarım da vardı.
çok geçmiş olsun canım benim, inşallah çabucak atlatırsın 🤲
Sağol canım inşallah.sen ne Zaman hamile kaldin kürtaj sorasi.

Benim birkaç gün baya oldu cnm bebek de bir sıkıntı vardı cnm
Geçmiş olsun☹
Kaç haftaliktin. Rabbim yerini sağlıklı gebeliklerde doldursun inşallah geçmiş olsun 🌺

3 aylıktı cnm benimde doktor kistik higroma dedi bebek için 12+5 de kalbi durmuştu
☹️ Anladım. Benimkininde kalbi durdu. Vadeleri bukadarmiş.. umarım yine çok sevinir yaşayan herkes🤗 benmde 12.haftada

Back
X