Teşekkür ederim Allah gönlümüze göre verir inşallah

Benim 23 haftalıktı herşey normal hiç bir sorun yoktu kızımız olucaktı. o gün eşimin de doğum günüydü beraber Ayrıntılı ultrasona gittik. Doktor Bazı sağlık sorunları var iskelet sistemi bozuk yürüyemeyez dedi. Başka 2 hastalık daha var çok yüksek ihtimal anne karnında ölür, doğsa bile yaşayamayacak gibi görünüyor dedi dünyamız yıkıldı o güne kadar hiç bir şey söylenmemişti herşeyi normaldi. o günü aklımdan çıkaramıyorum.birsürü hazırlık yapmıştık belki erken doğar, doğuma kadar virüs çoğalır dışarı falan çıkamazsak diye bezlerine kadar almıştık. O gün o kadar çok hareket ettiki karnımda hiç durmadı anlamıştı sanki. 2 profesöre daha gittik aynı şeyleri söylediler. Anne karnında ölme riski yüksek diye bir an önce daha da büyümeden alınmasını önerdiler. Önce karnımdan iğneyle rahmime inip bebeğin kalbini İğneyle durdurdular. Canlı yapıldı korkunç birşeydi ilk travmam o oldu. Ertesi gün suni sancıyla normal doğum yaptım o daha da korkunctu ağlamaktan bayılıcaktım o an. Plesanta yapışık olduğu için çıkmadı canlı bi şekilde rahmimi kazıdılar acıdan üzüntümü de unuttum o an yarım saat kadar sürdü.Allah kimseye yaşatmasın o günü asla unutamam.. 1 hafta sonrası 2.ye kalan parçaları bayıltarak aldılar .Kontrolde doktor rahmimin T şeklinde olduğunu bu şekilde gebelik oluşumunun çok zor olucağını söyledi histeroskopi ile genişletilmesi gerekiyor dedi. Bunu da ilk kez duydum. Yapışıklık da oluşmuş olabilir kürtaj sonrası adet olunca rahim filmi istedi. rahmim çok darsa histereskopi yapılacak. O yüzden biran önce adet olmak istiyorum yapışıklık oluşmasından çok korkuyorum bir de o çıkmaz inşallah. histeroskopi yapılsa da tekrarlayan bişeymiş

bu şekilde beklemek daha da yıpratıyor bir an önce tekrar hamile kalmak istiyorum. 4 ay korun dedi ama bu işlemleri yaptırıp hiç korunmayı düşünmüyorum. bugün 38. günüm hala olmadı adet. 2 hafta soğan kürü yaptım rahmi temizlemesi için. Şimdi 10 gündür de civanperçemi çayı ve hayıt tohumu çayı içiyorum adeti hızlandırır diye. inşallah fayda sağlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun