• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eskaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
284
91
18
Arkadaşlar 7 kasımda bebeiğimin kalbi durduğh için kürtaj la aldırmak zorunda kaldım. 22 aralıkta ilk adetimi gördüm 6 gün sürdü. Normalde yani kirtajdsn önce adetlerim 35-40 gin arayla oluyordu. Ocağın 22 sinde hafif lekelenmeyle birlikte şuamda da devam eden az bir kanaman var bu ne demektir? Adetim düzene mi girdi yoksa bu kanama ne? Kürtaj sonrası yaşadıklarınızı yazarmısınız lütfen yardımcı olun 🙏

Arkadaşlar 7 kasımda bebeiğimin kalbi durduğh için kürtaj la aldırmak zorunda kaldım. 22 aralıkta ilk adetimi gördüm 6 gün sürdü. Normalde yani kirtajdsn önce adetlerim 35-40 gin arayla oluyordu. Ocağın 22 sinde hafif lekelenmeyle birlikte şuamda da devam eden az bir kanaman var bu ne demektir? Adetim düzene mi girdi yoksa bu kanama ne? Kürtaj sonrası yaşadıklarınızı yazarmısınız lütfen yardımcı olun 🙏
kurtajdan sonra ılk ay gec gelebılır hatta 2. ve 3. adetın de duzensızlesebılır sonradan duzelır dmıstı doktor. ılk adetı 45. gunde oldu. hep 25. gunden sonra yumurtlarım 45 50lıerı gorur adet aralıgım erken 14. gunde yumurtlamam oldu. belkı be n de erken adet olucam 30 gun gıbı . normalden sıddetlı kramplı agır kanama seylınde olmadıkca bı sorun olmıycagını da demıstı . eger adet gorulmezse bı sıkıntı vardır tıkanıklık olusmus olabılır demıstı. sende bu sorunlar yok anladıgım kadarıyla. 5 6 gundur surmesı de sanırım normal adetının az az gelen versıyonu gıbı. bı sonrakı adetınız duzenlı olur yuksek ıhtımal.

Bebek istiyorum bu yüzdennyumurtlama takibimde karıştı napcam şimdi herşey buladar ters gitmek zorunda mı?? Siz neden kürtaj olmuştunuz

Günaydın canım bende 19 Aralık ta bebeğimin kalp atışları oluşmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. 20 Ocakta sanırım ben rengl oldum. Emin değilim. Çünkü kürtaj sonrası benim lekelenmem sıfırlanmamıştı. Belli belirsiz silik bir şekilde devam ederken birden yoğun bir kanama başladı yer yer koyu renk yer yer kırmızı. Bugün 8. gün ve bende artık leke kanam vs yok düne kadar devam ediyordu. Adetim normalde 5/6 gün sürerken bunu 8 gün yaşadım. Eğer adet olduysam tabiki. Şimdi ben bebek istiyorum. Korunmayla ilgili kimi doktor korunmayın aynen devam diyor kimi doktor 2/3 ay korunma tavsiye ediyoruz diyor. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??

kızlar bende kürtaj olmuştum nasıl olduğunu bile anlamadan hiç adet görmeden hamile olduğumu öğrendim ve hiç bi sıkıntı yaşamadım kızım iki yaşında şimdi 😊

Günaydın canım bende 19 Aralık ta bebeğimin kalp atışları oluşmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. 20 Ocakta sanırım ben rengl oldum. Emin değilim. Çünkü kürtaj sonrası benim lekelenmem sıfırlanmamıştı. Belli belirsiz silik bir şekilde devam ederken birden yoğun bir kanama başladı yer yer koyu renk yer yer kırmızı. Bugün 8. gün ve bende artık leke kanam vs yok düne kadar devam ediyordu. Adetim normalde 5/6 gün sürerken bunu 8 gün yaşadım. Eğer adet olduysam tabiki. Şimdi ben bebek istiyorum. Korunmayla ilgili kimi doktor korunmayın aynen devam diyor kimi doktor 2/3 ay korunma tavsiye ediyoruz diyor. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
Merhabalar benim durumumda aynı anlattığım gibi oldu. Doktorun 2 adet geçsin demişti bana kendime gelip hazmedene kadar zaten otomatikmen geçti ama bana kalsa ilk günden yapmaaya başlardın zaman kaybetmeden kucağıma almak istiyorum allah nasip ederse çünkü böylesi daha çok psikolojimi bozuyor...

kızlar bende kürtaj olmuştum nasıl olduğunu bile anlamadan hiç adet görmeden hamile olduğumu öğrendim ve hiç bi sıkıntı yaşamadım kızım iki yaşında şimdi 😊
Nasıl oldu kaç gün sonra hamile kaldınız

Merhabalar benim durumumda aynı anlattığım gibi oldu. Doktorun 2 adet geçsin demişti bana kendime gelip hazmedene kadar zaten otomatikmen geçti ama bana kalsa ilk günden yapmaaya başlardın zaman kaybetmeden kucağıma almak istiyorum allah nasip ederse çünkü böylesi daha çok psikolojimi bozuyor...
Valla ben de korunmayı düşünmüyorum açıkçası bakalım

hey masşallah biz demi korunmasak açıkçası ben hemen onun yerinin doldurmak istiyorum. bakalım hemen tutacak mı oda korunmayacağım
ya benim ilk çocuğum çok geç oldu sonra hamile kaldım kürtaj olduktan sonra hemen hamile kalmam zaten diye korunmamistim ama hemen hamile kaldım rahim temizlendigi için çok çabuk hamile kalınıyor zaten o kurtajimdan sonrada şu an 3uncu çocuğuma hamileyim çok kolay hamile kalabiliyorum artık

ya benim ilk çocuğum çok geç oldu sonra hamile kaldım kürtaj olduktan sonra hemen hamile kalmam zaten diye korunmamistim ama hemen hamile kaldım rahim temizlendigi için çok çabuk hamile kalınıyor zaten o kurtajimdan sonrada şu an 3uncu çocuğuma hamileyim çok kolay hamile kalabiliyorum artık
maşallah canım benim. Benim de bir oğlum var beş buçuk yaşında. Ona korunmayı bırkatıktan sonra 3. ayda hamile kalmıştım. bu ikinciye 2yılın üstüne hamile kaldım ama kürtajla sonuçlandı malesef. Şimdi acaba hemen kalır mıyım bilmiyorum. Folik asite başlıcam yeniden. Darısı başımıza diyelim. SEnin yaşın gençtir 3. bebeyi bekliyorsa eğer. Maşallah tekrar sana.

maşallah canım benim. Benim de bir oğlum var beş buçuk yaşında. Ona korunmayı bırkatıktan sonra 3. ayda hamile kalmıştım. bu ikinciye 2yılın üstüne hamile kaldım ama kürtajla sonuçlandı malesef. Şimdi acaba hemen kalır mıyım bilmiyorum. Folik asite başlıcam yeniden. Darısı başımıza diyelim. SEnin yaşın gençtir 3. bebeyi bekliyorsa eğer. Maşallah tekrar sana.
aminn inşallah Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin

Bende kurtajdan sonra adet olmadım 19 şubatta oldum 22 şubatta bitti fakat suan ara ara lekelenmem oluyo yanlız korunmuyoruö tekrar Allah ın izni ile yerini doldurmak istiyorum beklemek istemiyorum zaten doktorum bekle demedi bana bakalım Allah ım sabrını versin yerini doldursun inşallah diyorum sürekli

Bende 23 aralık kürtaj oldum malesef :(
27 Ocak ilkregl oldum
26 Şubat ikinci regl oluşum
Bende herşey normal sadece kafama takılan ben 3 aylık kuraj oldum ve goğsumde kolostrom geliyordu bir çay kaşığı dolduracak kadar 2 ay gecti ve hala geliyor okadar çok olmasada 1 damla kadar geliyor sizce sorun mu ?

E Eskaci ve karadenizkizi1982 karadenizkizi1982 ne yaptınız durumlar nedir? Gebelik var mı? Ben de ilk adeti bekleyenlerdenim..
Canım selâm ben 57 gün sonra oldum adet. Ama benim kürtajda sıkıntı yaşandı parça kalmıştı daha doğrusu benim gebelikte, olesenta rahime yapisikmis bu yüzden kürtaj yarım tamamlanmış. Histereskopi yapıldı bana iki gün önce. Doktor çok zor temizleyebildigini söyledi. Rahime zarar vermeden almak için epey uğraştım dedi. Yakarak temizlemisler. Kazıyarak alamazdik dedi. Şimdi bana iki ay korunma verdi o da en az tâbi. Korkuyor muyum evet korkuyorum. Tekrar hamile kalabilir miyim kalır mıyım bilmiyorum doktor sıkıntı yok dedi ama güvenemiyorum

Benimde 3 ayım doldu ama hamilelik yok adetim de düzensiz. Bende korkular içindeyim

Benimde 3 ayım doldu ama hamilelik yok adetim de düzensiz. Bende korkular içindeyim
hiç korundunuz mu peki? bana 2 ay korun dedi doktorum, bir de test yaptırdım sonuç bekliyorum zaten

Back