Moralim çok bozuk. Ameliyat sırasında yumurtaliklarima dokunmuşlar midir diye psikolojim gitti. 16 sında pansumanı çıkaran doktorda kontrolüm var. Mahkemeye de veremiyorum. Ciddi zarar görmedin diyorlar. Ne yapsam boş.AY inanamıyorum yaaaaaaaaa içim çok kötü oldu
Moralim çok bozuk. Ameliyat sırasında yumurtaliklarima dokunmuşlar midir diye psikolojim gitti. 16 sında pansumanı çıkaran doktorda kontrolüm var. Mahkemeye de veremiyorum. Ciddi zarar görmedin diyorlar. Ne yapsam boş.
Evet biliyorum ben. Önce kireçlenmeye başlıyor. Sonra da zehirliyormuş.Geçen yıllarda haberde okumuştum bi kadın bu yüzden ölmüştü!!6 ay boyunca Rahminde unutulan sargı bezi yüzünden.. belki aranızda hatırlayanlar vardır..
Inşallah. Üstelik kürtajın 3.günü kötülestim acile gittim aynı hastane. Alttan bile kontrol ettiler. Bişeyin yok herşey normal dediler. Iki serum aynı anda verdiler.gonderdiler ondan sonra. Allah büyük. Ne yapicam bilmiyorum.Ay Allah korusun
Çok geçmiş olsun.
İnşalllah herhangi bir hasar olmamıştır
Inşallahvalla çok geçmiş olsun canım bnde bilemiyorum inşallah bişi olmamıştr
Mahkemeye vericem zaten de zma burda prosedur oyle islemiyomus. Doktor oyle diyor. Ciddii bi Zarar görmedin diyor. Ya üstelik ben kürtajın 3.günü fenalastim. Aşırı ağrı ve kanama yüzünden aynı hastanenin aciline gittim.Bilgileri de var .Onlar zaten yonlendiriyor ameliyata. Acildeki jinekolog o pansumanı nasıl olur görmez. Alttan bile eco yaptı. Ama ben farkettim ekranı çevirdi.isaretledi falan. Eco kağıdını da vermedi. Ben o zaman aynisini eşime söylemiştim . O gün Jinekolog gordugu haldeherşey iyi normal temiz dedi. Ugrasmak istemedi. 16sinda mektup alicam. Yine de avukata gidicem. Allah büyük. Şuan 2 tane ağır antibiyotik ve fitil kullanıyorum. Zor oluyor ise de başladım. Allah büyük.Yemin ediyorum saka gibi yaasargi bezi unutmak nedir yahu..bence mahkemeye ver kesinlikle.zarari olmamistir yumurtaliklara sanmam.antibiyotik vermistir dr zaten
Allahtan .. Ya ben daha kontrolümu bekleyecektim. Ameliyat günüyle hesaplayınca 1.5 ay bekleyecektim. Doktor 1 aylığına tatilde.1 ekimdeydi randevu. Allah kimsenin başına vermesin.. Avukata gideceğim.Allah korumuş iyiki o doktora denk gelmissiniz bence bu sessiz kalmamali. Ihtimaller olabilirdi.
nasil ya sonucta icinde unutmus neden sikayette bulunamiyosunuzMoralim çok bozuk. Ameliyat sırasında yumurtaliklarima dokunmuşlar midir diye psikolojim gitti. 16 sında pansumanı çıkaran doktorda kontrolüm var. Mahkemeye de veremiyorum. Ciddi zarar görmedin diyorlar. Ne yapsam boş.
Ben her ihtimale karşı pansumanı çıkaran doktordan mektup alıp avukata gidicem. Ama bisey yapmıyorlarmış. Prosedür.. Ciddi bi Zarar görmedin diyorlar..nasil ya sonucta icinde unutmus neden sikayette bulunamiyosunuz
Allahim yarabbim ya illa olmeniz mi lazim ya da zarar mi gormeniz mi lazim ben anlamiyorum bu sistemi ya. dr nasil unutabiliyor koca gazli bezi icerdeBen her ihtimale karşı pansumanı çıkaran doktordan mektup alıp avukata gidicem. Ama bisey yapmıyorlarmış. Prosedür.. Ciddi bi Zarar görmedin diyorlar..
Burdakiler öyle. Buranın sağlık kurumu ölü.. Acile gidiyorsun 10 saat ordasın. Kardeşim rahatsızlanmıştı. Akşamdı gittik sabah 6 da çıktık. O da büyük bisey değildi. Bekliyorsun..Ve bu beklemeler sırasında kaç tane yaşlı insan gitti böyle.. Ilgilenmiyorlar. Acillik olduğumda yanımda bi kadın 1Allahim yarabbim ya illa olmeniz mi lazim ya da zarar mi gormeniz mi lazim ben anlamiyorum bu sistemi ya. dr nasil unutabiliyor koca gazli bezi icerde
Ay cok gecmis olsun. Ben de yakin zamanda kürtaj oldum. Konunuzu okuyunca bi korkmadım değil. Insallah daha fazla bir zarar vermemistir size de .Arkadaşlar vakumlu kürtaj oldum.Zaten konum var burda.. Bi problem geldi başıma. 17 gün sonra kanama oldu.19.gün-de acaip bi agrı krampli bir sekilde.. Beni kurtaj eden doktor tatilde . Benimde kontrol olmam gerekiyordu baska bi doktordan randevu aldim. Doktor alttan bakti .Ameliyat sirasinda pansuman sargi bezi kalmis dedi. Ben sok oldum tabiki. Kadin ugrasti pansumanı cikarmak icin. Agrim oldu cok tabi.Cikardigi gibi biseyler dokuldu.Pansumani gordum. Ben 20 gun o pansumanla gezdim düşünebiliyormusunuz? 2 antibiyotik bir de fitil verdi. 3 gun oldu kullanali. 10 gun kullancam.
Sorun su yumurtaliklarim zarar görmüş müdür? Doktor iyi görünüyor ama ilaçlardan sonra yine bakmalıyız dedi. .Ne yapmalıyım? Turkiyede de değilim.
Bugun vajinal test sonuclarimi alicam. . Bugun 6 gun oldu antibiyotikleri kullanali. Ve bugun az bi pembe renginde kanamam vardi. Ve biraz agrim.. insAllah gala Zara vermemistir. 20 gun az degil malesef.. 16 sinda randevum Var. Kontrole gidicem.Allah buyuk.. Allah kimsenin Basina vermesin..Ay cok gecmis olsun. Ben de yakin zamanda kürtaj oldum. Konunuzu okuyunca bi korkmadım değil. Insallah daha fazla bir zarar vermemistir size de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?