• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası

Kalben7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
4
1
1
34
İyi günler ben 5 hafta 4 günlükken kürtaj oldum kanamam 6 gün sürdü bikaç gün ağrı oldu.mide bulantılarım hemen geçti.şu zamana kadar bi sorunum olmadı fakat 33 gün geçti ve adet olmadım.bir sürü parça kalması ve yeniden kürtaj yazısı okudum sinirim bozuldu.tecrübesi planlardan faydalanmak istedim.yarın hekime gideceğim fakat tüm gün ağladım iyi değilim moralim bozuldu yazıları okuyunca.

33 gün içinde hiç kontrole cagirmadi mı doktorunuz ? Benim iki kürtajım da da bı hafta 10gun sonra kontrol e çağırdılar. İlkinde pıhtı oluşmuştu ilac verdiler kanama ile düşmüştü

Merhaba 34.gün doktora gittim karından ultrason ile baktı sorun olmadığını söyledi.Fakat 38 gün oldu hala bi belirtim yok hasta olmuyorum.genelik için zaten pek ihtimal yoktu ona rağmen test yaptım negatif çıktı.korkuyorum bende ni sorun mu oldu diye

bende seninle aynı durumdayım bugun tam 37 gün oldu hala regl olmadım hergun olmadıgımı gorunce daha da psıkolojım bozuluyor insallah biran önce olurum da bu stres bıter

Back