Ne yazıkki 10 haftalıkken sağlıksız olduğu için düşük yaptım. Çok çok zor bir durumdu içinden akan o parçalar her düştüğünde umutlarında birer birer sönüyor. O kadar hayal kurdum o kadar ümitlenmişim ki düşük sırasında canımın yanmasına mı yoksa un ufak olan hayallerime kaybettiğim bebeğime mi yanayım. Allah ın takdiri elden birşey gelmiyor malesef hayırlısı buymuş diyorum kendimi öyle avutuyorum. Doktorum hala şaşkın düşük sırasında çoğu kadın bayılır feryatlar koparır demiş eşime. Sizin eşinizde hiç bişey yoktu gayet sakin şekilde durdu bekledi operasyon boyunca demiş. İçimdeki acıyı onlara yansıtamadım ama hala bir boşluktayım. Belki tamamen anne olmamıştım ama ben buna hazırdım. Şimdi doktorum 3 ay beklersek tekrar bir bebeğimiz olabileceğini bu sürenin önemli olduğunu söyledi. Ama hala yaşadığım şeyden sonra korkuyorum. Kürtaj sonrası 3 aylık bir dönem yeterli mi size sormak istiyorum. Aynı durumu yaşayıp şimdi sağlıklı bir bebekleri olanlardan aslında kendimi rahatlatmak için fikir istiyorum. Eşim benden daha çok korkuyor aslında o acını ağlayışını gördükten sonra sana dokunmaya korkarım ben diyor hep. Her neyse kürtaj sonrası ne gibi önlemler aldınız ne kadar süre ilişkide bulunmadınız öğrenmek istiyorum arkadaşlar.