Merhaba,
Normalde hissetmezdim yumurtlama ağrısı. Sadece hamile kaldığım ay, baya şiddetli yumurtlama ağrım oldu. O gun yumurtlama testı yaptım ve evet yumurtluyordum. Beraber olduk ve hamıle kaldım. Ama dedıgım gıbı maalesef kaybettık bebegı. Kürtajdan sonra da yıne ağrılı oldu yumurtlamam ama bu ay yine yumurtlama testı yaptım bugun yumurtlama gunum. Ama hıc agrı yok. Bu arada ben de o donemde doktor kontrolundeydım ama kıst falan hıc bısı yoktu. Bak sımdı sen de aynısını soyleyınce benım de aklıma böyle bır suphe geldı. Belkı ağrılı yumurtlama olduğu ay yumurta cok fazla buyuyor ya da bırden fazla yumurta gelısıyor bu da sağlıksız bebegı etkılıyor olabılır mı ?
Amaaan ınsan bebegını kaybedince sureklı bı gerekçe sebep arıyor ama sonuç degısmıyor maalesef. Allah bıze ve tum ısteyenlere hayırlısıyla sağlıklı hayırlı uzun omurlu evlatlar nasıp etsın.
Sana da cok gecmıs olsun canım. Bana da doktor kürtajdan sonra ıkı adet bekle ama o arada hamıle kalırsan korkma, bu sure senın vıtamın mıneral depoların ıcın gereklı dedı. Ama ben ılk adetımı oldum ve artık bu ay korunmayı düşünmüyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versın.
Bır de son olarak doktorum bana düzenli olarak folik asit, iki günde bir de devit d vitamini verdi.