- Konu Sahibi basakyagmur
-
Bebegim doktora gittinmi hic ben ilk 42.gun sonra hep 30.gun regl oldum ve hic duzensizlesmedi miktari sorunlu 3.adetimden beri 1 bucuk yildirBende ilk adeti 37 ikinciyi 47 üçüncüyü 32 günde oldum.bu tarihlerden de yumurtlamamın düzensiz olduğu sonucu çıkıyor galiba:/
Yok gitmedim ama benim hep düzensizdi zaten adetim.40 a kadar yolu var da 40 ı geçerse biraz stres yapıyorum sadece.biliyosun ben kürtaj olalı 4 ay oldu 3 adet dönemi geçirdim.bebek istiyorum ama kürtajın üzerinden de biraz geçsin istiyorum.galiba biraz akışına bırakıcam olursa olur olmazsa o zaman dr a giderim.sen gittin mi dr a azalma konusunda bir şey dedi mi,tahlil falan yaptı mı amh falan?Bebegim doktora gittinmi hic ben ilk 42.gun sonra hep 30.gun regl oldum ve hic duzensizlesmedi miktari sorunlu 3.adetimden beri 1 bucuk yildir
valla 1 yil once yaptirmistim hormon prolaktin 30 cikmisti 4 5 kerede ultrasonda baktirdim muayene oldum birseyde cikmadi doktor normal dedi ama sastim kaldım senin nasil kanamanYok gitmedim ama benim hep düzensizdi zaten adetim.40 a kadar yolu var da 40 ı geçerse biraz stres yapıyorum sadece.biliyosun ben kürtaj olalı 4 ay oldu 3 adet dönemi geçirdim.bebek istiyorum ama kürtajın üzerinden de biraz geçsin istiyorum.galiba biraz akışına bırakıcam olursa olur olmazsa o zaman dr a giderim.sen gittin mi dr a azalma konusunda bir şey dedi mi,tahlil falan yaptı mı amh falan?
Benim düzensizlik dışında bir sorun yok 30 o hormona göre yüksek bir değer mi?referansı kaç?valla 1 yil once yaptirmistim hormon prolaktin 30 cikmisti 4 5 kerede ultrasonda baktirdim muayene oldum birseyde cikmadi doktor normal dedi ama sastim kaldım senin nasil kanaman
Sinir 23 iste benim gecen yil 30 cikmisti ben heo gunude olurum ama boyle azlik var iste sence sorun olur mu 3 gun falan suruyor reglimBenim düzensizlik dışında bir sorun yok 30 o hormona göre yüksek bir değer mi?referansı kaç?
Git tekrar baktır bence.Sinir 23 iste benim gecen yil 30 cikmisti ben heo gunude olurum ama boyle azlik var iste sence sorun olur mu 3 gun falan suruyor reglim
Oylemi dersin yaa korkutma benii):))ne yaptirmam gerek sence yasim 23Git tekrar baktır bence.
Sadece kandan mı bakılıyor o hormona?
3 gün bayağı azmış.benim 5 gün çok gelir son 2 gün damla damla gelir.
Korkacak bir şey yok.dr a git durumu anlat.o zaten gereken tahlil ve tetkikleri yapar.şimdiden geçmiş olsun.Oylemi dersin yaa korkutma benii):))ne yaptirmam gerek sence yasim 23
herhangi bir sorununuz varmı acaba adetleriniz nasılKızlar bnde hamilelik için tedavi görüyorum fakat yumurtalığım oluşmuyor vücudun direnç gösteriyor diyo doktorum ndn acba bilen vr mi
Pco var adetim düzensiz ama önceden yumurtalığım oluşuyordu artık hiç oluşmuyor doktrum vücudun direnc gösteriyor diyor .s 9 mm kalıyor yumurtalığımherhangi bir sorununuz varmı acaba adetleriniz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?