kürtaj sonrası yumurta oluşumu

basakyagmur

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
5
0
16
İstanbul
mrhb
ben aranıza yeni katıldım 29 haziranda 2 aylık bebegime kürtaj oldum. 10 gün sora doktora giitiğimde yumurtamın daha oluşmadığını vebu zamana kadar 8mm oluşması gerektiğini söyledi. ve çok morelim bozuldu. göğüsümden de süt geliyordu test yaptırdım prolaktn seviyem gayet iyiimiş. böyle bir sorun yaşıyan varsa bana bilidrsin arkadaşlar.

bende 2 aylik bebeğime kürtaj olmuştum doktorum 5 6 ay korunmam gerektiğini söylemişti şimdi 5 aylık hamileyim:16:

arkadaşım geçmiş olsun ben de 14 haftalık bebeğimi kaybettim 24 gün önce biraz önce doktordan geldim(2 dk önce) yumurtalarıma da baktılar 7 tane olgunlaşmış... ama gerçekten yorumlara göre kendini iyi ya da kötü hissetme. çünkü hepimizi allah o kadar özel ve bireysel yaratmış ki. birimiz ile diğerimiz aynı özellikler göstermiyor.... Hayırlı haberler ile bekliyoruz...

Bende ilk adeti 37 ikinciyi 47 üçüncüyü 32 günde oldum.bu tarihlerden de yumurtlamamın düzensiz olduğu sonucu çıkıyor galiba:/

Bende ilk adeti 37 ikinciyi 47 üçüncüyü 32 günde oldum.bu tarihlerden de yumurtlamamın düzensiz olduğu sonucu çıkıyor galiba:/
Bebegim doktora gittinmi hic ben ilk 42.gun sonra hep 30.gun regl oldum ve hic duzensizlesmedi miktari sorunlu 3.adetimden beri 1 bucuk yildir

Bebegim doktora gittinmi hic ben ilk 42.gun sonra hep 30.gun regl oldum ve hic duzensizlesmedi miktari sorunlu 3.adetimden beri 1 bucuk yildir
Yok gitmedim ama benim hep düzensizdi zaten adetim.40 a kadar yolu var da 40 ı geçerse biraz stres yapıyorum sadece.biliyosun ben kürtaj olalı 4 ay oldu 3 adet dönemi geçirdim.bebek istiyorum ama kürtajın üzerinden de biraz geçsin istiyorum.galiba biraz akışına bırakıcam olursa olur olmazsa o zaman dr a giderim.sen gittin mi dr a azalma konusunda bir şey dedi mi,tahlil falan yaptı mı amh falan?

Yok gitmedim ama benim hep düzensizdi zaten adetim.40 a kadar yolu var da 40 ı geçerse biraz stres yapıyorum sadece.biliyosun ben kürtaj olalı 4 ay oldu 3 adet dönemi geçirdim.bebek istiyorum ama kürtajın üzerinden de biraz geçsin istiyorum.galiba biraz akışına bırakıcam olursa olur olmazsa o zaman dr a giderim.sen gittin mi dr a azalma konusunda bir şey dedi mi,tahlil falan yaptı mı amh falan?
valla 1 yil once yaptirmistim hormon prolaktin 30 cikmisti 4 5 kerede ultrasonda baktirdim muayene oldum birseyde cikmadi doktor normal dedi ama sastim kaldım senin nasil kanaman

valla 1 yil once yaptirmistim hormon prolaktin 30 cikmisti 4 5 kerede ultrasonda baktirdim muayene oldum birseyde cikmadi doktor normal dedi ama sastim kaldım senin nasil kanaman
Benim düzensizlik dışında bir sorun yok 30 o hormona göre yüksek bir değer mi?referansı kaç?

Sinir 23 iste benim gecen yil 30 cikmisti ben heo gunude olurum ama boyle azlik var iste sence sorun olur mu 3 gun falan suruyor reglim
Git tekrar baktır bence.
Sadece kandan mı bakılıyor o hormona?
3 gün bayağı azmış.benim 5 gün çok gelir son 2 gün damla damla gelir.

Kızlar bnde hamilelik için tedavi görüyorum fakat yumurtalığım oluşmuyor vücudun direnç gösteriyor diyo doktorum ndn acba bilen vr mi

Back