• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kürtaj sonrası yeniden hamile kalmak isteyenler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genelde kürtaj sonrası 6 ay dinlenme öneriyor doktorlar. Sizin ki ne kadar dedi bilmem ama bi ayağı içerdedir çabuk olur derler ardından

Kürtaj sonrası nekadar beklediniz kaç ay sonra hamile kaldınız ? Hamileliğiniz nasıl geçti paylasirmisiniz kızlar 🤰😀
Temmuz 21 de kürtaj oldum hiç beklemek istemedım ki dr um 1regl gör sonra demisti🙈 yumurtlama donemını degerlendırdım 27 gün geçti kürtajdan bu yana henüz ne regl ne de gebelik var sanırsam .beta hcg baktırdım 2.20çıktı dün

Korunmadım hatta ovulasyonla yumurtlama günümü de degerlendırdim .4-5 i gıbi yumurtladım
Bence yarın tekrar baktır..
Benim kürtajın üstünden tam 15 ay geçti bende de yok😢 herşeye baktırdım defalarca doktora gittim ama Allah Ol demedikçe olmuyor Rabbim yüzümüzü güldürsün😔😔
Amin....Bazı şeyler açıklanamıyor...doktorum da söylüyor ben sende anlam veremiyorum diye...Nasip mi diyeceğiz kader mi diyeceğiz bilmiyorum..

Ne kadardır evlisin melinda .tüp bebek düşünmedin mi hiç ? Ben sanırım bu sürece odaklanacağım artık yaş da var
Evliliğim daha uzun ama bebek denemelerine başlayalı 14 ay oldu...Son kurtajim 2 ay önce oldu..Gerek yok diyorlar ben de bilmiyorum...Sana önerdiler mi,kendi isteğinle mi olacak yoksa

Evliliğim daha uzun ama bebek denemelerine başlayalı 14 ay oldu...Son kurtajim 2 ay önce oldu..Gerek yok diyorlar ben de bilmiyorum...Sana önerdiler mi,kendi isteğinle mi olacak yoksa
Kendi istegımle başlamayı düşünüyorum etrafımda çok fazla tüp bebek var en güzel en kusursuz En güçlü olanı secıyorlarmıs tüp bebekte .brnım de reglim yumurtlamam hep düzenli aslında hatta tek denemede hamıle kalmıstım

Kendi istegımle başlamayı düşünüyorum etrafımda çok fazla tüp bebek var en güzel en kusursuz En güçlü olanı secıyorlarmıs tüp bebekte .brnım de reglim yumurtlamam hep düzenli aslında hatta tek denemede hamıle kalmıstım
Muhtemelen sana da gerek yok derler genrtik testler normal çıkarsa...Ben bilmiyorum hala düşünüyorum 2. adetimi bekliyorum şimdi.Aspirin ve takviye ile birlikte

Benim kürtajın üstünden tam 15 ay geçti bende de yok😢 herşeye baktırdım defalarca doktora gittim ama Allah Ol demedikçe olmuyor Rabbim yüzümüzü güldürsün😔😔
canım benim ilk tüplerim kapalıydı.yaşımda 35 olunca direk tüp bebek yaptırdım. tuttu hemde ikiz önce biri düştü sonra diğeri. 10 ay sonra istanbula gidip rahim filmi çektirip tüplerimi açtırdım çok şükür o ay hamile kalmıştım ama oda 9. haftada kalbi durdu. önümüzdeki ay tekrar istanbula gidip rahim filmi çektiricem bimiyorum belki diyorum kürtajdan dolayı yapışıklık olmuştur belki tıkanmıştır baktırayım ki içim rahatlasın diyorum. Biz elimizden geleni yapalımda taktir Allahtan

Back
X