Kürtaj sonrası yaşananlar ve cinsel ilişki

Ozel hastane benim ama orada yapilmiyormus universite hastanesinde 3 ten sonraymis

Bilemiyorum ki Can'ım her hastanenin uygulamaları farklı benim doktorum istedi tahlilleri hastaneye gidip yaptırdık merak ettim senin sonuçlarını bak şimdi inşallah sorunsuz olur herşey

Nasil yani canim doktorun ozelde ama tahliller normal devlet hastanesinde mi yapildi testlerin duruyo mu isimleri neydi bende bi sorayim kurtaj olduktan sonra parca patalojiye gonderildi bi bakalim sonuc ne olcak AyzaD

Canım doktorum özelde yaptırttı eve gideyim evrakları bulunca atarım sana tatlım içini ferah tut sen

Canlar ben şimdi anlamadım gebe kalmaya mi çalışıyorsunuz nerde tedavi görüyorsunuz? Tüp bebek mi? Yada sizdeki sorun ne.uzak kaldım anlayamadım E es1990 AyzaD

C Canann89 canim gecen hafta hafta kalp atisini alamadığimiz icin kurtaj olmak zorunda kaldim sadece yolk sac kesesi vardi. 15gin sonra kontrole gitcm doktorun yonlendirmesine gore koruncam ama sebebi merak ediyorum acaba sagliksiz diye mi bole oldu yoksa pihtilasma vb sebep olabilir mi ben gebeligimi ogrendikten 2 gun sonra cok uzucu bi haber aldim ve cok stresli gecti ondan olmus olabilir mi bilmyrm. Sen neden kurtaj oldun kalp atisini almismiydin

Olmaması gereken bir gebelikti ama kurtaj sonrasi öğrendim ki rahimdeki sorun yüzünden zor gebe kalirmisim p.tesi doktorum tekrar bakacak bu yüzden allak bullaGM

Canim ins. En kisa zamanda sen de bizde saglikli bebislerimize kavusuruz

Reklam paylaşımı yapmışsın konudan uzak dur ltfn. Muhabbetlerde ismet Yıldırım mi konuşuluyor .babamın oğlu mu ismet Yıldırım ltfn yorum ekleme pastellim

açtığın tüm konular sadece ve sadece ismet yıldırım adına. Reklam yapıyorsun bal gibi belli.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Sağlık benzeri şeylerin viral reklamını yapmak yasak mı bilmiyorum admin ama çok çirkin bir davranış. Umarım ilgilenirsiniz.

Farkında mısın bilmiyorum ama hamilelik diye her mesajında reklam yükleniyor.otur sayfadaki konsmalari oku. Beni izleyecgne

Farkında mısın bilmiyorum ama hamilelik diye her mesajında reklam yükleniyor.otur sayfadaki konsmalari oku. Beni izleyecgne

o reklam değil, bebeğimin doğum tarihi. hamile olan her üyenin var. Bundan bile haberin yok.

Bunu bile bilmeyen dediğin ince hesap peşine düşmez. Bunu bilmiyorum diye yermen seni kucultur tartisamicm yazmazsan sevnrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…