Tabiki benim içinde kolay değil 1 ay oldu daha.ama yapacak bişey yok toparlamak lazım. Ama arada vajinal us ile kontrol ettir yapışıklik vs diye.bir arkadasta 5 ay sonra çıkmıştı. Kadın olmak zor sürekli kontrol şart benceBen 16 mayıs da kürtaj oldum ve benim kanamaların genelde kahverengi ve kesik kesikti ilk 3 gün yoğun sonra 1 gün arayla toplamda 9 gün geldi. Hızlı hareketlerde sancılarım oldu. 11. Günde ilişki yaşadım ilk ilişki psikolojik olarak bitik olduğumuzdan yarım kaldı. 15. Günde kontrole gittim parça falan kalmamış herşey düzgün olduğunu öğrenince cinsellik de normal hayata dönüşte hızlandı ama içim hala sızlıyor.
Kromozomsal bi bozukluk olabilir dedi doktorum bana daha sonra beni sıkı bi takibe aldı tabi hastalık hikayeme daha önce ailemde geçirilmiş mi böyle bişey falan hiç bi sonuç çıkmadı tekrarlamadıkça sıkıntı olmaz dedi. Bende kan pıhtılaşması varmış onu da sebeplerinden biri olabilir dedi şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum. Sana da çok geçmiş olsun tatlımAyzaD canim ayni ikimizin durumu benim kontrol vaktim gelmedi henuz doktor sana neden kaynaklanmis olabilecegini soyledi mi herhangi bir test yapti mi ayrica ilac kullaniyo musun kusura bakma cok soru soruyorum ama gercekten kafamda deli sorular...
Can'ım tek test yapılmadı ilk Bebek incelendi sonra bana birsürü test yaptılarAyzaD tesekkurler cnm peki kan pihtilasmasi oldugunu genetik test yaparak mi ogrendin. Canim ins. en kisa zamanda hepimiz bebislerimize kavusuruz
İlk kürtaj sonrası kontrolde parça falan yoktu dimi tatlım git git doktor işini aksatma ki benim gibi dumur olmaAnladım canim bi kontrole gideyim bi bakalm bna ne dicek doktorumAyzaD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?