• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj Sonrası Yardım :(

Azze

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Aralık 2019
9.172
10.815
248
Kürtaj olduktan ne kadar sonra adet gördünüz ve ne kadar zaman sonra hamile kaldınız? Kürtaj olduktan sonra kontrole gidince vajinadan mı muayene ediyo doktor yoksa ultrasonla karından mı? 🙁

Kürtaj olduktan ne kadar sonra adet gördünüz ve ne kadar zaman sonra hamile kaldınız? Kürtaj olduktan sonra kontrole gidince vajinadan mı muayene ediyo doktor yoksa ultrasonla karından mı? 🙁
Aynı şekilde adetim yine 1 ay sonra geldi kontrole gidince karnımdan baktı patoloji sonucu da temiz çıktı çok şükür 2 ay korunduktan sonra başlayabilirsiniz dedi doktorum 6 7 ayda hamile kaldım ben ama 1 ay da bekleyip denemeye başlayanlar var bazı arkadaşlarıma doktorları 1 ay demiş bizim ki 2 ay süre vermişti çok geçmiş olsun üzülmeyin çoğu kadının başına geliyor Allah sağlıkla kucağınızı doldursun inşallah

Başka bi araştırma yapıldı mı niye düşük oluyo gibisinden? Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum artık.ilk hamileliğimdi böyle bişeyi düşünmemiştim bile çok zor benim için. Niloyatospikk Niloyatospikk

Canım 45 güne kadar adet olmamak normalmiş doktorum demişti beni 10 gün sonra kontrole çağırmıştı karından bakmıştı ultrason a pataloji de temiz çıkmıştı
ben 26 gün sonra adet oldum ve 10 gün kadar sürdü ki normalde 4-5 gün olurdum kürtajdan dolayı ufak bir kist olmuştu doktor vajınal fitil verdi geçti hemen o yüzden ilk adetten sonra da gitmeni öneririm
Ben 2 kaybım olduğu için ünv hastanesinde genetikte kendi isteğimle araştırma yaptırdım
Pıhtılaşma çıktı
Klomen ve vitamin takviyesi alarak ( doktor tedavisiyle) 3 ay sonra hamilr kaldım

Canım 45 güne kadar adet olmamak normalmiş doktorum demişti beni 10 gün sonra kontrole çağırmıştı karından bakmıştı ultrason a pataloji de temiz çıkmıştı
ben 26 gün sonra adet oldum ve 10 gün kadar sürdü ki normalde 4-5 gün olurdum kürtajdan dolayı ufak bir kist olmuştu doktor vajınal fitil verdi geçti hemen o yüzden ilk adetten sonra da gitmeni öneririm
Ben 2 kaybım olduğu için ünv hastanesinde genetikte kendi isteğimle araştırma yaptırdım
Pıhtılaşma çıktı
Klomen ve vitamin takviyesi alarak ( doktor tedavisiyle) 3 ay sonra hamilr kaldım
Ben dün kürtaj oldum çarşamba günü çağırdılar kontrole bakalım ne dicekler. Pataloji sonucu hemen çıkar mı acaba yani çarşamba günü gittiğimde çıkmış olur mu ki? Ahh bebeğimin kalp atışını dinlemek için gitcektim bidaha oysaki :( Bende ondan korkuyorum kan pıhtılaşması felan olabilir mi devlet hastanesinde doktor sanırım incelemiyo niye düşük olduğunu. Size peki 3 ay yada 1 ay korunun demişler miydi?

Ben dün kürtaj oldum çarşamba günü çağırdılar kontrole bakalım ne dicekler. Pataloji sonucu hemen çıkar mı acaba yani çarşamba günü gittiğimde çıkmış olur mu ki? Ahh bebeğimin kalp atışını dinlemek için gitcektim bidaha oysaki :( Bende ondan korkuyorum kan pıhtılaşması felan olabilir mi devlet hastanesinde doktor sanırım incelemiyo niye düşük olduğunu. Size peki 3 ay yada 1 ay korunun demişler miydi?
Geçmiş olsun canım
Evet 2 ay korun demişti ama benim düşükler 5 haftalıktı

Başka bi araştırma yapıldı mı niye düşük oluyo gibisinden? Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum artık.ilk hamileliğimdi böyle bişeyi düşünmemiştim bile çok zor benim için. Niloyatospikk Niloyatospikk
Yok bir araştırma falan olmadı
Bizde kan uyuşmazlığı vardı eşimle kürtaj dan sonra iğne vurdular. 2.hamileliğimde de her ay kan tahliliyle kontrol edildi 7. Ay yine iğne vuruldum.

33 gun sonra adet oldum. 20.gunde kontrole gittim alttan muayene etti. Boyle olmasi daha iyi bence herhangi bi parca kalmasi vs varsa daha net gorulur

33 gun sonra adet oldum. 20.gunde kontrole gittim alttan muayene etti. Boyle olmasi daha iyi bence herhangi bi parca kalmasi vs varsa daha net gorulur
Herkes çok geç gitmiş kontrole beni niye bu kadar erken çağırdılar acaba bu iyi mi kötü mü anlamıyorum ya.

Yok üzülmeyin vakti saati gelince olur kürtaj dan sonra daha kolay hamile kalınıyor diyorlar umarım siz öyle olursunuz 😊
İnşallah ya çünkü olmayınca da hiç olmıcak gibi gelcek o zaman daha kötü olurm psikolojik olarak

İnşallah ya çünkü olmayınca da hiç olmıcak gibi gelcek o zaman daha kötü olurm psikolojik olarak
Vakti saati gelmeden olmuyor canım ama korunmayı bırakınca folik asit almaya devam et doktorum bana vermişti daha kolay döllenme olması için sanırım

Sizin ne kadar sürede oldu?
Benim hemen olmadı 7 8 ayda anca oldu diğer gebeliğimde de hemen olmamıştı o da 6 7 ay genetik olabilir halamın da geç olmuş ama korunmadığınız andan itibaren folik asit mutlaka alın ben çocuk düşünmeye başladıktan sonra doktora gittim hemen folik asit yazdı

Back