• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası ve Rahimde iltihaplanma

atmaca8378

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
74
24
88
41
Arkadaşlar Merhaba;

11 haftalık hamilelk sonunda 9 haftalıkken bebeğimi kaybetmişim.Kürtaj oldum. Kürtaj olduktan sonra doktorum antibiyotik+metiler+ cyloc adında ilaçlar verdi. Adet olduktan sonra gel dedi doktorum

28 gün sonra Adet oldum fakat adetim az kanamalı 2 gün sürdü. normalde benim adetim 8 gün sürerdi.(yada adet kanaması degilmiydi kafam karıştı)

Adetim bittikten sora doktoruma gittim muayene için doktor rahmime bakınca surat ifadesi değişti birden sanki panik olur gibi hissettim ve doktorum rahmime bakarken bende orda bir parça gibi farklı birşey gördüm.
bana rahminde iltihap oluşmuş dedi. ve tekrar antibiyotik ve fitil verdi.

Ben antibiyotik ve fitile başladım. fakat fiti akşam koyup yattığımda yoğun bir kanamam geldi. ve çok korktum.

Benimle aynı durumu yaşayan varmı ? Rahmimde iltihap olması beni çok şaşırttı ve korkuttu.
fitilden sonra kanama gelmeside ayrıca korkkuttu.
Adet kanması benim gibi kürtajdan sonra kısa süren oldumu aranızda..?
idrarımı yaparken kasıklarıma basınç yapılıyor gibi hissediyorum. tekrar hamile kalmak istiyorumve rahmimin iltihaptan tıkanmasından tedirgin.

Lütfen konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlarım bana yardımcı olun , çok ihtiyacım var.

Ben geçen ay kürtaj oldum ve 31 gün sonr adet oldum 2 gün sürdü 3. Gün kesildi adetim.Agrım sızın hiçbirşeyim yok.Önemsemedim gitmedim doktora.Üşütmemeye dikkat et kendini.2 gün dolu dolu geldi benim adetim.

Benim kürtaj sonrası 38.gün regl normal olmuştu ama aynı zaman rahimde yujusak doku enfeksiyonu oluşmus çok ağrılı 1 hafta geçirmistik. Kan değerlerim özellikle CRP 160 lara çıkmıştı başka bir Dr git kesinlikle belki benim durumda değilsin ama yinede başka Dr git .Geçmiş olsun .Sonrasında çocuk dusunmedim .

Benim kürtaj sonrası 38.gün regl normal olmuştu ama aynı zaman rahimde yujusak doku enfeksiyonu oluşmus çok ağrılı 1 hafta geçirmistik. Kan değerlerim özellikle CRP 160 lara çıkmıştı başka bir Dr git kesinlikle belki benim durumda değilsin ama yinede başka Dr git .Geçmiş olsun .Sonrasında çocuk dusunmedim .

Ben doktoruma kan testi yapalım diyorum. Degerlerimi tekrar kontrol edelim diyorum gerek yok diyor. Başka bir doktora göründüm. fakat o doktor çok ilgisiz ve acelesi olduğundan bir sıkıntı yok dedi ve başından savdı diyebilirim.. Hatta 2. göründüğüm doktor iltihabı bile görmedi çok tuhaf geldi..

Ne yapacağımı bilmiyorum .çok üzgünüm

Ben doktoruma kan testi yapalım diyorum. Degerlerimi tekrar kontrol edelim diyorum gerek yok diyor. Başka bir doktora göründüm. fakat o doktor çok ilgisiz ve acelesi olduğundan bir sıkıntı yok dedi ve başından savdı diyebilirim.. Hatta 2. göründüğüm doktor iltihabı bile görmedi çok tuhaf geldi..

Ne yapacağımı bilmiyorum .çok üzgünüm
Bende ağrı halsizlik bulantı falan yapmıştı yuruyemiyordum o derece yatış yapamamistim kızıma bakacak kimse yok diye antibiyotik tedavisiyle geçti sonra... ilaçlarını aksatma.

Bende ağrı halsizlik bulantı falan yapmıştı yuruyemiyordum o derece yatış yapamamistim kızıma bakacak kimse yok diye antibiyotik tedavisiyle geçti sonra... ilaçlarını aksatma.

Evet canım korktuğum için ilaçları hiç aksatmıyorum. inşallah Sorun yaşamam. 8 yıl sonunda Zor hamile kalmıştım.
Allah yardımcımız olsun. ilgilenip dönüş yaptığın için teşekkür ederim.

Back