Kürtaj sonrasi Süt gelmesi

Zelihaa97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
56
10
88
27
Kızlar merhaba ben 3 hafta önce 19 haftalık bebeğimi kaybettim sütüm geldi 3 gün sonra ve hala devam ediyor yani ilk gün ki kadar akmıyor ama ben bazen kontrol ediyorum var mı diye sıkınca çıkıyor acaba bu durumu yaşayan var mı ne kadar sürede tamamen bitti

Öncelikle çok geçmiş olsun ne kadar büyük bi kayıp ablamdan bilirimablamında 21 haftalık bi kaybı oldu sütü geldi 30-35 gün kadar geldi 40ı çıkınca düzeldi Allah kucağınızı boş bırakmasın inanın hiç geçmeyecek bi acı gibi geliyor benim ablam 1 yıl psikolojik destek aldı sonrasında yeğenim oldu şu an hiç aklına dahi gelmiyor süt gelmeside ayrı bi etkiliyor insanı ama doktorunuza bi danışın ablama bi ilaç vermişti süt kesilmesi için diye hatırlıyorum

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun
Ben de 18 haftalık kürtajdan sonra aynı durumu yaşamıştım. Doktorum önce kan vermemi istedi prolaktin ölçtürdüm o yüksek çıkınca da dostinex verdi 2 3 hap kullandıktan sonra kesmişti bitirmeme gerek bile kalmadı. Bende çok sızı da yaptığı için geceleri buz da koyuyordum. 1 haftada atlattım öyle..

Tesekkur ederim çok sağolun. Allah hiç kimseye yaşatmasın daha önce baskalarinda duyduğumda kucağına almamış ne kadar zor olabilir ki diye düşünürdüm ama çok farklıymış ne kadar küçük olursa olsun senden bir parça. Şuan çok başındayım başka hic birsey düşünemiyorum ama umarım zamanla biraz hafifleyecek. Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim ablaniza da çok geçmiş olsun Allah evladina uzun ömürler nasip etsin

Çok geçmiş olsun
Ben de 6 sene önce 19 haftalık düşük yapmıştım, 1 hafta kadar sütüm devam etti sonra kendiliğinden bitmişti.
Rabbim inşallah sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip eder inşallah

Çok zor ama inanın zamanla hatırlamıyorsunuz bile atlatamasa ablam atlatamazdı psikiyatri bile zorlandı ablam karşısında o yüzden inanın geçiyor en yakın zamanda bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Doktor bana ilk zamanlar söylemişti o ilacı eğer ağrılar devam ederse kullanmaya başlarız demişti ama ben lahana soğan falan o şekilde hallettim şişlik ve yanma olayını sütüm bitti saniyordum goguslerim çok rahat ama sıkınca geliyor anlamadım benimde bi test yaptırmam gerekiyor galiba. Size de çok geçmiş olsun sizi tekrar üzmek istemem ama sizin kürtaj neden oldu

Tesekkur ederim size de çok geçmiş olsun sizinde mi rahim açılması sebebiyle oldu başka problem mi vardı

Rabbim sabırlar versin canım bende 19 haftada kaybettim baya sütüm gelmişti doktor ilaç verdi bana iyi gelmişti

Rabbim sabırlar versin canım bende 19 haftada kaybettim baya sütüm gelmişti doktor ilaç verdi bana iyi gelmişti
Amin teşekkür ederim size de geçmiş olsun gebeliğe de engel oluyormus galiba bu süt gelmesi siz ne kadar süre korundunuz acbaa her doktor farklı bisey söylüyor

Amin teşekkür ederim size de geçmiş olsun gebeliğe de engel oluyormus galiba bu süt gelmesi siz ne kadar süre korundunuz acbaa her doktor farklı bisey söylüyor
Bana doktor 2 ay yeterli demişti ama başka bir doktor gerek yok korunmaya yani fikirler farklı oluyor

Bence de bi prolaktin baktırın benim sıkmadan kendiliğinden geliyor olmasına rağmen 2 ilaçla kesilmişti size de hemen etki eder, psikolojik etkilerinden de kurtulmuş olursunuz
Benim 10.haftadan itibaren kanamalı gebelikti kanamayı durduramıyorduk 17.haftada suyu da azaldı 1 hafta hastanede yattım yine de düzelme olmadı doktorum artık sana zarar veriyor almak zorundayız dedi alındıktan sonra da patoloji sonucu anomalili belirtiler geldi down semdromuydu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…