• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası sorunlu hamilelik.

TgbCtnkrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
2
0
1
33
Merhaba ablalarım kardeşlerim. Hamileliğim ile ilgili sorum sıkıntım olsa ilk bu site de sizin öneri düşüncelerinizi okurdum.
Benim bi sıkıntım var ve sizden yardım alabilmek umuduyla üyelik aldım.

Sıkıntıma gelirsek 14 ocakta hamile olduğumu öğrendim 2 aylık olana kadar haftalık kontrollere gitmeye başladım. Doktor artık aylık kontrollere başlayacağız dedi ve 3 aylık olmayı iple çekiyordum ama bi yandan da günler haftalar geçtikçe kendimi hamile değişikmişim gibi hissetmeye başlamıştım. Hamile olduğumu öğrenmeden çayı acayip çok severdim ama çayım tadı çok değişmişti içemiyordum. Bu 2 aylık olduktan sonra çayın yavaş yavaş tadını almaya başlamıştım. Neyse randevu günüm geldi ama hiç gidesim yok vücudum bünyen direniyordu sanki anlamıştım ters giden birşey olduğunu. Doktor kalp atışı alamadığını söyledi ve sonraki gün kürtaja aldı beni. Bebek bizim son randevu gününden en fazla bi hafta daha yaşayıp kalbi durmuş. 1aydır içimde öyle kalmış ne ağrım ne de kanamam hiçbirşeyim olmadı.
Kürtajım da sıkıntılı oldu 2 defa aldılar beni kürtaja ilk alamamış tekrar kürtaja girdim. En az 3 ay beklememi söyledi doktor 15 şubatta kürtaj oldum ben.

18 temmuzda tekrar hamile kaldığımı öğrendim ama bu seferde kese görüyorum ama daha oluşmamış gibi bi cümle kurdu doktor. Kan tahlilim normal çıktı. Bi ultrasona girdim o da kese var emriyoya rastlanmadı douglasta minimal sıvı ekosuna rastlandı dedi. Doktora çıktım kese var sıkıntı yok ama daha bebek gözlenmiyor erken gebelik dedi. Belli bir boya gelmesi lazım ultrasonda görülmesi için dedi. 20 gün sonra tekrar gel dedi. Ne yapacağımı şaşırdım bana bi akıl verin nolur. Yaşamış olan ya da çevresinde böyle bi durumu olan var mı. Üstüste böyle olunca bende mi sıkıntı var diye düşünmeye başladım.

Kusura bakmayın çok uzun yazdım. Çok çaresizim. Aileden sadece eşim kardeşim ve eşimin yengesi biliyor kimseye anlatmadık tekrar bi sıkıntı olursa sevinip üzülmesinler diye.

Kac haftalik hamilesiniz?
Ben keseyi bile 6+3'te gordum.
Kalp atisini 8+4'te duydum.
Baskalari 6.haftada duyarken ben 9.haftada duydum.
Umutsuzluga kapilmayin insallah guzel gider.

Merhaba. Yaşadıklarımız çok benzer. Ocakta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için. benimde bi anda belirtilerim gitmişti ama herşey yoluna girdi sanmıştım. Şimdi tekrar hamileyim bu seferde geç döllenme oldu. Adete yakın yumurtlamışım. Doktorum da son adet tarihime göre hesaplamıyor o yüzden. Sata göre 17 haftalığım ama aslında gerçekte 15teyim. Bir kayıp olunca insan çok pimpirikli oluyo ama bence acele etmeyin

arkadaslar merhaba ben 31 mayısta hamile oldugumu öğrendim ve bir hafta içinde düşük yaptım. haziran 22 sinde normal düzenli adetimi gördüm fakat bu ay korunmamza ragmen adet olmadım idrar testi yaptırdımm negatif ? yardım edin lütfen

Back