• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası sorun....acil cevap lütfen...!!!!!!!!

zorolanbeklemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
207
1
26
Muğla
üç ay önce kürtaj oldum .
ilk adetim çok az geldi hadi dedik normaldir bu kürtaj sonrası ikinci adet eh işte kısmen idare eder üçüncüsü oldu şimdi üç gün sürdü ve sadece lekelenme şeklinde oldu.. sizce bu bir problem olduğunumu gösterir doktordan randevu aldım ama korkuyorum...
gebelik testide yaptırdım hamile değilim..

canım normal değil. bende dün kürtaj oldum düşük yaptığım için. bundan 5 ay öncede kürtaj oldum 30 gün sonra baya bildiğin adet gördüm birdaha hep normal geldi. ama doktor uyardı az gelirse 2. ayda da hemen gel demişti. rahim içi yapışıklık oluyor. doğru kürtaj yapılmadığında. geçmiş olsun.

böyle olupta hiç bir sorun çıkmayan sonra normale dönen yok mu ya da muayne olan bir şey olmadığını öğrenen var mı doktordan randevu aldım ama gitmekten korkuyorumm

neden korkuyorsun. Devlete gideceksin sanırım. Orada uyuşturmadan yapıyorlar. Çok acıyo. cnm Ben de martın 13 ünde kürtaj oldum. 13 gün sonra kanamam oldu. Daha sonra 1. adetimi oldum çok geldi. 6 gün sürdü nerdeyse. Şuan da 2. adetimi oldum çok şükür. Karnımda şişkinlik var. Benim de doktora gitmem gerekiyor fakat ben de korkuyorum. Umarım parça kalmamıştır. Gerçi kürtajdan 15 gün sonra kontrole gittim ulturasyonla baktı doktor temiz dedi. Ne aladıysa. Alltan muayene etmeden. Çok geçmiş olsun canım sana.:26:

bence hemen bir doktora görün cünkü kürtajdan sonra adetlerini düzensizde olsa olman lazım.bende kürtaj oldum vakum yöntemiyle hemende adetimi oldum düzenli bir sekilde ihmal etme bence.çok gecmiş olsun

oluyorum canım hemde günü gününe ama sorun şu bende o kadar az geliyor ki sadece lekelenme üç gün o kadar

randevum cumartesi günü ama gitmeye korkuyorum acaba diyorum az daha mı beklesem normale döner mi..
çünkü işlemden 11 gün sonra gittim doktora herşey çok güzel görünüyo gayet sağlıklı demişti sonradan olur mu ki yapışıklık filan

bence ihmal etme sonuçta senin sağlığın söz konusu ve tekrardan çocuk sahibi olmak istiyorsun anladığım kadarıyla inş kötü bişi çıkmaz ama çıksa bile erken tehşis herzaman önemlidir allah yardımcın olsun umarım bir problem yoktur

Back