Kürtaj Sonrası Sık Regl Sorunu

1fafeyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
1.222
1.414
25
Merhaba
1 Ağustos da boş gebelikten kürtaj oldum kanamam 1 hafta 5 gün kadar sürdü ve kesildi .
2 hafta sonda regl oldum normal bi şekilde .
Sonraki düzenlerim şu şekilde
1 Ay diğer regl üzerinden 19 gün geçtikten sonra
2 ay yani bugün diğer regl üzerinden 17 gün geçtikten sonra .
Eskiden düzenim 28 güne yada 30 güne birdi hiç şaşmazdı şimdi çok sık olmaya başladım be rahatsız edici bi durum . Endişe duydum biraz doktora gitmeden önce bu durumu yaşayan varmı burda sormak istedim . Normalmidir eski düzene geri dönermiyim çok endişeliyim böyle kalmasından yada bi problem olmasından

Benim de normalde 28 günde bir olurken kürtaj sonrası birkaç ay düzensiz olmuştu. Sonra düzeldi yine. Doktorum bunun normal olduğunu söylemişti.

Geçmiş olsun normaldir benim de 28-30 olan döngüm hep ileri atmaya başladı ve azalma olmuştu üçüncü adetimde biraz düzene girdi birkaç alabiliyor doktor doktor gezdim bu süreçte hepsi normal dedi

Benim de normalde 28 günde bir olurken kürtaj sonrası birkaç ay düzensiz olmuştu. Sonra düzeldi yine. Doktorum bunun normal olduğunu söylemişti.
Teşekkür ederim yanıt İçin . Baktım forumlara herkes döngüsünün uzadığını yazmış kimse çok şık oluyorum diye bir şikeyette bulunmamış biraz endişelendirdi.

Geçmiş olsun normaldir benim de 28-30 olan döngüm hep ileri atmaya başladı ve azalma olmuştu üçüncü adetimde biraz düzene girdi birkaç alabiliyor doktor doktor gezdim bu süreçte hepsi normal dedi
Toparlanamadı galiba vücut henüz benimde . Hem çok sık oluyorum hemde çok fazla geliyor . Resmen halsiz düşüyorum sürekli üşüyorum galiba bende bir doktora görüncem bu süreçte

Toparlanamadı galiba vücut henüz benimde . Hem çok sık oluyorum hemde çok fazla geliyor . Resmen halsiz düşüyorum sürekli üşüyorum galiba bende bir doktora görüncem bu süreçte
Kürtaj sonrası kontrol edildiniz mi içinizde parça kalmış olmasın?

Kürtaj sonrası kontrol edildiniz mi içinizde parça kalmış olmasın?
Yok kürtaj psikolojisini atlatamadığım için gidemedim tekrar o çatala yatmak beni çok korkutuyor artık . Psikolojik toparlayıp gitmeyi planlıyordum. Ama durum en kısa sürede gitmem gerektiğini hatırlattı bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…