Kürtaj sonrası regli sendromu değişikliği

Kist geciktiriyor evet..Bendede vardı bekarken..Doğum kontrol hapı vermişti doktorum..Geçti..

Bence de kisttendir canım yavaş yavaş düzene giriyomuş zaten. Ama evet yinede cuma sor ihmal etme

8 haftalıktı canım..Hiçbir sebep göstermediler..Çok karşılaşıyoruz çok normal bu dendi..Kromozomlar doğru birleşemediğinden olabilir doğa çürük olanı atar sağlam olan doğar dedi doktorum bana..Ayrıca çok şanslısın çünkü eğer karnında ölmeyipte doğsaydı sakat bir bebeğin olabilirdi dedi..O anda şükr ettim..Senin kaç aylıktı?

Benimki de 8 haftalıktı 6 haftalıkta gelişimi durmuştu biz kalp atışını dinlemeye diye gitmiştik zaten ama duyamadık malesef aldılar İlk hamileliğimdi benim

kurtaj hersekilde cok kotu bi duygu ... aklima geldi yine.. Yeniden bebek dusunuyo musunuz peki

Evet psikolojisi çok berbat..Allah bir daha göstermesin..Doktorum 3 ay korun sonra başlayabilirsin dedi..4ay biticek..Evet çok istiyoruz..Zaman aleyhimize işliyor..İnşallah olur sağlıklı bir şekilde..

Benimki de 8 haftalıktı 6 haftalıkta gelişimi durmuştu biz kalp atışını dinlemeye diye gitmiştik zaten ama duyamadık malesef aldılar İlk hamileliğimdi benim

Ben herşeyin mutlaka bir sebebi olduğuna inanırım..Çok kaderciyimdir..Allah mutlaka ama mutlaka bir hayırda şer bir şerde ise bir hayır verir..Ben çok inanıyorum bir daha hamile kalıp bu sefer çok sağlıklı bir bebeğimin olucağına ve kucağıma alacağıma..Sende inan..

Kızlar bizimki birde mikro enj. du normal olmuyor bizim eşimin ağır varikoselden dolayı problemi var ama en az 3 ay beklenmeli diye biliyorum anca rahim toparlanır

Benim annemin rahmi doğuştan ters..Ameliyat olmadan önce ben ve ablam olmuşuz ayrıcada 2 tanede aldırmak zorunda kalmış..Tıbben hamile kalması imkansızmış yani doktorlar senin çocuğun olmaz demiş..Sen rahat ol stress yapma..Ne olursa olsun olucağı varsa olucaktır..Folik asit kullanmıyorsan kullanmaya başla..Çok yararı varmış rahim toparlanmasına..

Bizim ki plansiz olmustu hic dusunmuyodm aslinda ama hamile oldugumu ogrendigim gun tum dusuncem degisti acayip istemeye baslamistm.. Herseyde bi hayir var gercekten kurtajdan sonra baya bi sorunlar yasadim maddi manevi simdi bizde yavas yavas tekrar dusunmeye basladik ama fobi oldu bende yine ayni seyleri yasicam diye korkuyorum

İnsan korkuyor evet..Bende bir daha hamile kaldığımda inşallah doğurana kadar hiç rahat olmıcakmışım gibime geliyor..Ya ne güzel hamile kalıp sorunsuz doğuranlar var yaa..Çok özeniyorum..

İnşallah canım evet bazen aklıma geliyor çok korkuyorum yine olurmu aynı şey diye. Bende durmadan bunu araştırıyorum kalp durmasını yaşıyanları sonra ki bebekleri ni kucaklarına aldılar mı diye Allah korusun bir daha

Benim çevremde var birkaç kişi karnında bebeği ölen sonra sorunsuz doğum yapanlar..Burdada okudum birkaç kişi yaşamış böyle şimdi anne olmuşlar..Böyle hikayeler duydukça ümidim artıyor çok mutlu oluyorum..Allah bir dahakine bizede anne olmayı nasip etsin inşallah..

Bende özeniyorum sorunsuz hamileliklere o kadar dikkat etmiştim ki düşmesin problem olmasın diye istemeyip atlayıp zıpladıkları halde kötü beslendikleri halde hiç bir şey olmuyor. Kaderimizde yazılmış demek ki Allah daha büyük acısını yaşatmamış başında olduğu için yinede şükrediyorum.

Evet..9 aylıkken karnında ölende var yani Allah korusun..Ben inanıyorum bizde anne olucaz..Sağlıklı bebeklerimiz olucak..İnşallah..

bende aralık ayında kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için 9 haftalıkken.benimde ilk adetim 36 gün sonra geldi.ve sonrada hep düzenli 30 günde bir geliyor.eskidende aynıydı zaten.ama hamillelikten önce adet öncesi göğüslerim çok şişer ve acırdı şimdi 5 aydır böle bir belirtim yok.benimde kafam çok karışık .dr.a sordum olabilir dedi.hormonlar ancak düzene girecek dedi.ultrasonla baktı herşey normal rahim temiz dedi.içim rahatladı biraz.şimdi sizlerdede aynı şey olduğunu duyunca biraz daha rahatladım.demekki olabiliyormuş.inşallah Rabbim tez zamanda bebişlerimizin kardeşlerini verir bize.ve hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri gösterir RABBıM..AMıN...

Yok yok ben doktora sordum..Regliler düzenliyse hiçbir sorun yoktur dedi..Çok rahatladım..İnşallah tez zamanda Allah nasip eder anne olmayı..AMİNNNN...

Evet..9 aylıkken karnında ölende var yani Allah korusun..Ben inanıyorum bizde anne olucaz..Sağlıklı bebeklerimiz olucak..İnşallah..
İnşallah canım :Saruboceq:
Geçmiş olsun canım Aslında ne kadarda çok varmış böyle kayıbı yaşayan insan sadece kendi başına geldiğini sanıyor
Yok yok ben doktora sordum..Regliler düzenliyse hiçbir sorun yoktur dedi..Çok rahatladım..İnşallah tez zamanda Allah nasip eder anne olmayı..AMİNNNN...

Sormuşsun canım çok da iyi yapmışsın. bu Duana da kocaman bir Amin: Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…