Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 haftalıktı canım..Hiçbir sebep göstermediler..Çok karşılaşıyoruz çok normal bu dendi..Kromozomlar doğru birleşemediğinden olabilir doğa çürük olanı atar sağlam olan doğar dedi doktorum bana..Ayrıca çok şanslısın çünkü eğer karnında ölmeyipte doğsaydı sakat bir bebeğin olabilirdi dedi..O anda şükr ettim..Senin kaç aylıktı?
kurtaj hersekilde cok kotu bi duygu ... aklima geldi yine.. Yeniden bebek dusunuyo musunuz peki
kurtaj hersekilde cok kotu bi duygu ... aklima geldi yine.. Yeniden bebek dusunuyo musunuz peki
Benimki de 8 haftalıktı 6 haftalıkta gelişimi durmuştu biz kalp atışını dinlemeye diye gitmiştik zaten ama duyamadık malesef aldılar İlk hamileliğimdi benim
Ben herşeyin mutlaka bir sebebi olduğuna inanırım..Çok kaderciyimdir..Allah mutlaka ama mutlaka bir hayırda şer bir şerde ise bir hayır verir..Ben çok inanıyorum bir daha hamile kalıp bu sefer çok sağlıklı bir bebeğimin olucağına ve kucağıma alacağıma..Sende inan..
İnşallah canım :Saruboceq:Evet..9 aylıkken karnında ölende var yani Allah korusun..Ben inanıyorum bizde anne olucaz..Sağlıklı bebeklerimiz olucak..İnşallah..
Geçmiş olsun canım Aslında ne kadarda çok varmış böyle kayıbı yaşayan insan sadece kendi başına geldiğini sanıyorbende aralık ayında kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için 9 haftalıkken.benimde ilk adetim 36 gün sonra geldi.ve sonrada hep düzenli 30 günde bir geliyor.eskidende aynıydı zaten.ama hamillelikten önce adet öncesi göğüslerim çok şişer ve acırdı şimdi 5 aydır böle bir belirtim yok.benimde kafam çok karışık .dr.a sordum olabilir dedi.hormonlar ancak düzene girecek dedi.ultrasonla baktı herşey normal rahim temiz dedi.içim rahatladı biraz.şimdi sizlerdede aynı şey olduğunu duyunca biraz daha rahatladım.demekki olabiliyormuş.inşallah Rabbim tez zamanda bebişlerimizin kardeşlerini verir bize.ve hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri gösterir RABBİM..AMİN...
Yok yok ben doktora sordum..Regliler düzenliyse hiçbir sorun yoktur dedi..Çok rahatladım..İnşallah tez zamanda Allah nasip eder anne olmayı..AMİNNNN...