Kürtaj sonrası regli sendromu değişikliği

brcsrtc

Allahım sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
208
3
96
46
İstanbul
Ocak ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum..Reglilerim çok şükür normal fakat kürtajdan önce göğüslerim şişer ve acırdı..Kürtajdan sonra ne şiştiler nede acıdılar..Aranızda varmı benim gibi değişiklik yaşayan?

ben varım
Benimde kalp atışı olmadı bebeğimin kürtajla alındı. Bende sorup sorup duruyordum etrafa neden böyle diye :) bayağı da uzun sürdü bu durum zamanla eski haline döner canım merak etme.

benim düzensizlik olarak sadece kürtajdan 36 gün sonra adet oldum ondan sonraki ay 28 güne döndü ama karın ağrısı göğüs ağrısı uzun bir süre olmadı

bana herşeyin normal olduğunu normale döneceğini de söylemişti zaten endişelenme ama düzensizlik bende olmadı 28 günde bir oluyorum

Ya ben doktoruma sormaya korkuyorum bir sorun var diycek diye..İnşallah yoktur..Çevremdede hiç kimse yaşamamış..Aslında normal adetlerimin hepsi..28 yada 27 gün..Ama eskiden çok şişerdi ve sızlardı..Şimdi birde küçüldüler bile..Ne şiş ne acı..Olmazsa kontrole gidicem..

kürtajdan 28 gün sonra regli olmuştum ve sonrasında 28 günde bir regli olmaya başladım önceden 30-31 günde olurdum....

:)) Evet..Bebek isteyenler hemen belli oluyor dimi:))Allah inşallah en kısa zamanda nasip eder..

ben aslinda cok onemsemedim bunu adet duzensizligi de yasadgm icin cuma gunu rendevum var solicem doktoruma cunku hamile kaldigimda da hic belirti olmadan kalmistm ne hamileleik belirtisi ne regl belirtisi ama ondan once bel ve karin agrisi yasardim hep.. Simdi bole olunca her ay tekrar hamilemiyim fln saniyorum gecikmede oluyor..siz de gecikme yok mu?

Düzenin normal 28 gün demişsin geri kalan belirtiler bende de oldu şöyle bir şeyde olabilir bazı kişilerin doğum yaptıktan sonra yada evlendikten sonra adet sancıları belirtileri geçebiliyormuş yada değişebiliyormuş ben böyle şeyler duyardım bizim de vücudumuz bir hamilelik yaşadı alışık olmadığı bir durum sonuçta bir süre sonra ağrılar da geri döndü bende. Ben de korktuğum ve pipirikli olduğum :)için sordum doktoruma sende ihmal etme bir sor doktoruna

Bende düzensizlik olmadı hatta daha düzene girdi diyebilirim..Eskiden 26 27 28 29 bile oluyordu..Kürtajdan sonra hep 28 gün oldu..Sadece bu ay 27 günde geldi..Ama bir arkadaşımda hamilelik belirtileri hiç yaşamadı..

Evet sorucam..Ki benim göğüslerim fibrokistiktir birde..Normalden daha çok şişerlerdi..Yinede rahatladım ama..Önümüzdeki hafta kontrole gidicem..

Sorcam canim adet duzenligine canimi cok sklyor aklim hep onda o yuzden.. Bende duydum onu dogum yaptiktan sonra renl belirtileri degisebilir die bizde hamilelik ve kurtaj yasadk sonucta bununla ilgili olabilir yine de cuma gunu untmayip doktoruma sorcam

Canım sen normaldede yaşıyormuydun adet düzensizliği yoksa kürtajdan sonra mı oldun. Büyük ihtimalle kürtajın yeni öylemi?

yok canim yeni degil ya Ocakta olmustum bende eskiden normaldi 1-2 gun en fazla gecikirdi o da nadiren. kurtajdan sonra ilk ay 9 gun gecikti doktor onemli degil dedi ilk ay olur dedi. sonraki 2 ay 5-6 gun gecikti duzene giriyor yavas yavas dedi ama sonra tekrar ara uzamaya basladi gecen ay tam 12 gun gecikti doktorumu degistirdim bende farlutalle adet gordum kucuk 2 tane kist olusmus kurtaj sonrasi simdiki doktorum ilacla gecebilecegini soyledi ama iste o aptal doktor bunu bile anlayamamis...

Eğer yeni kürtaj olduysan normal olabilir düzensizlikler..Bünyeye göre değişebiliyor..Sıkma canını..Cuma günü sorucaksın nasılsa..Bizide haberdar et..Merak ettim bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…